Tre ska bli noll – projektledaren


bild-2016-11-02-kl-09-42-3

Jag har fått lite feedback på ansökan till dig som ska hitta till Tre ska bli noll och bli min medarbetare i några månader. Och det var tiden för anställningen, vissa tyckte att två månader var alldeles för kort för arbetet som ska göras. Jag är öppen för diskussion om längden. Skicka din ansökan till jagkan@snackasnyggt.se senast den 10/11.

 • Kontakta och samarbeta med pedagoger för att få fram material för att kunna undervisa i integritet från förskolan upp till 9:e klass i grundskolan.
 • Säkerställa materialets kvalité med pedagoger och barnpsykologer
 • Ta kontakt med filmproducenter för att ordna två heldagar där vi filmar material för integritet till skolorna.
 • Ordna brottsförebyggandemanualer för skolor och förskolor i samarbete med polisen.
 • God svenska skriven och talad.
 • En idéspruta som kommer med egna kreativa idéer för att hemsidan treskablinoll.nu ska nå och hjälpa alla.
 • Ordna material som enkelt utbildar folk i vad man gör om man misstänker att ett barn far illa.
 • Det är ett självständigt jobb så det är viktigt att du kan jobba självständigt. Vi har löpande kontakt över mejl och telefon.
 • Plus om du eller känner bra folk som kan grafisk design, webbutvecklare och sociala medier.
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Tre ska bli noll – projektledaren”


 1. Nathalie skriver:

  Säkert inte så du menade, men jag tolkar detta som: ”om två månader var för kort får du argumentera varför de skulle bli fler” Får man fråga varför du inte skriver det antal du tänker?

 2. Sp skriver:

  Hej! Jag reagerade också på längden när jag såg annonsen. Jag har jobbat med flera utvecklingsprojekt med både skola, entreprenörer och myndigheter. Att ta fram helt nytt material kan ta väldigt långt tid och på det RN bra och användarvänlig hemsida. Helt realistiskt skulle jag säga en ptojekttid på minst ett år men istället en omfattning på kanske 50%. Det tar tid att ta fram kvalitativt material och speciellt med skola. Finns det personer från skola som får tid avsatt att varA en del av detta är en fråga man kan ställa sig. Tålamod!

  Nu får du ett svar som är trist men i detta fall realistiskt! ?
  Håller tummarna för dig och projektet! ✊?✊???????

  • Jenny skriver:

   Håller helt med dig, jag tänkte också något i den tidshäraden. På två månader skulle jag inte ens tro att första delen med pedagogerna kan vara klart. Hälsningar från en kommunikatör som jobbat med implementering av nya verktyg.

 3. Jennifer skriver:

  Elaine, tack för allt du gör för våra barn! ?? Ser fram emot resultatet och ännu mer material som jag kan jobba med både för mina barn och på min arbetsplats (grundskola). ❤️

Lämna en kommentar