Jag tänker Alicia Keys


Jag drömde att jag var Alicia Keys i natt. En ljuvlig dröm! Helvete vad jag kunde sjunga. Det påverkade mitt klädval idag och jag har tänkt att jag ska gå lite mer mot klädstilen 90-tals RnB-stärnorna. Så skulle jag vilja gå klädd varje dag. Synd bara att jag inte pallar klackarna. Kommer bara ha dom i studion idag. Nyhetsmorgon 08.15, vi snackar konsten att övertyga päronen. Men du kan lika gärna använda det i en löneförhndling. 

Vad har ni på er i detta nu? Vill få en bild av hur folk ser ut i bloggläsandet. Haha, väntar med skräckblandad förtjusning.

Bloggvännerna har ordet

31 svar till “Jag tänker Alicia Keys”


 1. Malin skriver:

  Glasögon, rutig pyjamas, rufsigt hår, kaffekoppen i handen och påsar under ögonen. En superpigg 4 åring skuttar omkring och jag är hemma och är sjuk idag. Ingen bra kombo 😛

 2. Diana skriver:

  Åh alltså jag måste få veta vart den där tröjan kommer ifrån?!

  Själv har jag svarta finbyxor från GinaTricot, Gråmelerad tröja från VeroModa och halsduk som vi alltid har här då det är sååååå kallt på kontoret…. brrr.. vinter är inte där ute, den är här inne.

 3. Hope skriver:

  My birthday suit 🙂

 4. Lena skriver:

  Näsdukstunn t-shirt från Stockholm maraton ’93, hipsters från Björn Borg, liggande i sängen. (Hemma sjuk…)

 5. Katrin skriver:

  Svarta byxor som är lite kortare och snäva ner mot vaden, vit blus med svart stickad tröja över och glittriga smycken i silver. På fötterna svarta pumps som jag bara har på kontoret(sitter mest så inte så svårt att ha klackar)

 6. Emelie skriver:

  Gummistövlar, yllekappa som är för liten över bebismage, ful mössa och svarta byxor. Glömde smink och hårfix i morgonstöket som tvååringen orsakade, och skorna jag tänkt byta till på jobbet står kvar i hallen. Sight for sore eyes…

 7. Anette skriver:

  Grym snygg tröja du har!! Var är den köpt? 🙂
  Själv har jag svart ankelbyxa Vero Moda-svart linne Gina- och vinröd långkofta från London.

 8. Huuur synd att man kan inte dela bilder/selfies i kommentarsfältet? 😉 Feature request till mama? Haha!

  Jag har på mig en svart enkel klänning, en grå cardigan med svarta streck/rutor, strumpbyxor (eh var lite kallt med den isande vinden och snön som yrde utomhus) och matta Clark-boots. Ganska ordinary, men röda naglar piffar upp, hehe.

 9. Andrea skriver:

  Nerifrån och upp: Raggsockor, trosor, sliten t-shirt, grå hoodie. Inga byxor, bekvämare att köra utan 😛

 10. Ida skriver:

  Alltså ÄLSKAR att höra vad folk har på sig! Varje kommentar borde börja med just detta. ”Hej, i skrivande stund har jag på mig…” och SEN får man säga vad man har på hjärtat. Gärna att man även skriver var i sin cykel man är. Tänker att trollen inte blir så obehagliga om de först skriver ”Hej, jag har en smutsig tshirt på mig och ett par shrektofflor och så har jag en vecka kvar till mens och du är dum i huvudet”. Då ba ”AHAAAAA!!!!!!” Så känner man liksom lite sympati, tänker jag?? Klart man är dum i huvudet en veckan innan mens! Nåväl, nu är det min tur: Åkej, så jag sitter vid ett runt vitt bord i ett konferensrum med en snus under läppen och en kopp kaffe på höger sida om mig. På benen har jag grå byxor, en vit skjorta (som ej sitter på benen utan på överkroppen) och en psykadelisk lång kofta i ull med massa märkliga mönster på. Och ett par svarta stövlar! Vinrött nagellack. Håret i en hästsvans. Borde verkligen sluta läsa bloggar och jobba istället innan jag får sparken. Vi hörs!

 11. Malin skriver:

  Burgundy kashmirtröja, mid-thigh kjol i annan burgundynyans, knähöga svarta stövlar, turtle shell glasögon. Ha en härlig dag – du är så snygg!

 12. Frida skriver:

  Pojkvännens urtvättade adidas-mjukis, stickad polotröja från H&M och morgonfrisyren från Mordor. Fördelen att vara student är att kunna plugga hemma utan att behöva göra sig fräsch hahaha!

 13. Ellen skriver:

  Jag sitter i en sommarklänning jag köpte i somras som numera får agera nån form av nattsärk för den är så jääähvla skön. Och en tunn morgonrock på det! Sitter i sängen och har höstlov och är så oproduktiv så det är inte klokt.

 14. Martina skriver:

  Jobbar hemifrån på förmiddagen så just nu grafitgrå mysbyxor (som en gång var snygga), gråmelerad långärmad t-shirt och svarta strumpor med hål i, håret i slarvig tofs och är utan både bh och smink. I eftermiddag skall jag träffa kunder så då blir det svarta ankelkorta finbyxor, svart kavaj, ett lite blingigt linne med paljetter och boots med smal klack. Älskar kontrasterna med att vara frilans! 🙂

 15. Theresia skriver:

  Haha… min rosa fluffiga morgonrock.

 16. Johanna skriver:

  En morgonrock min bonusson sytt i syslöjden & urtvättade fula trosor ? Wow jag känner mig snygg ?

 17. Ray skriver:

  Leopardmönstrade pyjamasbyxor och svart tröja med hundmotiv. Ricinolja på brynen i hopp om att de ska växa ut och bli tjocka haha

 18. Rode skriver:

  Hej. I skrivande stund har jag på mig: svarta snyggsneakers med gullig dragkedja på sidan, superstretch blå levisjeans, röda ullsockar utanpå jeansen, grå hoodie med stort rosa hjärta på. Sitter på konstcafeet Laymans i Göteborg, Eriksberg(besök dem för härliga tavlor, smycken och god hemlagad soppa). Mitt 2 år gamla lunchsällskap sover i cykelvagnen utanför så har en god latte bredvid mig och egentid med mina favoritbloggar.

 19. Hanna S skriver:

  Eh, jag läser i badkaret…

 20. Maria skriver:

  Sitter och väntar på bussen (inomhus som tur är) i mörka jeans, gamla mc boots, två väskor.
  Istället för jacka har jag en enorm grå hoodie med en ännu större norsk ylle-fiskartröja tröja över.
  Gårdagens smink för ska ändå till gymmet.
  Kläder och stil är inte min starka sida 😉

 21. P skriver:

  Träningskläder . Har precis rivit av mitt pass på gymmet. Samlar kraft att släpa mig in i duuschen för att sedan hitta någon passande stass att dra på sig denna gråa dag. Får köra på färg eller något så vädret får sig en motpol?

 22. Martina skriver:

  Stödstrumpor, höga bomullstrosor, gravidjeans, en vidare randig topp o kofta.

  • G - förortsmorsa med karriärambitioner skriver:

   Åh ? Dessa stödstrumpor, så sköna, men ack så osexiga ☺️ Du kan iaf glädja dig åt att du inte behöver kombinera dem med shorts på sommaren ??

   • Martina skriver:

    Fast det fick jag ?? heela sommaren o då när det va så varmt i sep, men snart är bebisen ute o då hoppas jag på att slippa stödstrumpor!

    • G - förortsmorsa med karriärambitioner skriver:

     Starkt jobbat av dig! ?
     Lycka till med sista tiden och hoppas att du snart får krama din guldklimp ?
     De är ju (oftast, hehe) värda alla stödstrumpor i hela världen ?

 23. Ebbs skriver:

  Morgonrock i fleece – fryser och är förkyld! 🙂

 24. Johanna skriver:

  Raggsockor och mössa, harembyxor och en stickad tröja…tur jag jobbar hemma ? Brukar svida om till dessa hemma-jobb-kläder..lite te på det och det är riktigt mysigt att jobba! Hihii

 25. Josefine skriver:

  Hehe. Stödstrumpor, gravidjeans och en stoor och mysig stickad kofta. 🙂

Lämna en kommentar