Brottarbritta kämpar på


Hur göllig blev jag inte på denna bild? Inte min mest smickrande bild,men jag kan inte motstå mig själv. Hahaha, snacka om när att älska sig själv går över styr! Det känns tydligt att det blivit mackor till middag några dagar. Kroppen tar stryk av fel mat, såklart. Jag känner mig tyngre, men absolut inte starkare. Jag behöver mer protein i maten men har haft svårt för kött på sistone. Det blir en laxomelette till lunch, den saken är säker. Så ska jag undvika brödet. Men mackor är det bästa jag vet. Det är mitt godis.

Snart ska jag påbörja en programmering som min norska väninna Lene-Alexandra har snickrat ihop åt mig. 10 chins på cirka tre månader (med min grund). Jag kommer få strukturerad matplanering – det kommer vara det svåraste att följa – en del träning (avviker inte från Davids som jag går slaviskt under) och sen också träning av knoppen. Hjärnan är en svårtränad muskel men det ska nog gå.

Annars då? Tack som frågar, det gick bra hos Metro. Trevlig vd, trevligt gäng. Hade ett roligt snack med en blå personlighetstyp efter föreläsningen. Älskar blå introverta varelser som min älskade man Gustav! 

På tal om bilder? Så trött på att lägga upp de finaste på mig själv. Roligare att ha ”så-här-blev-re-bilder” på sig. Så här blevre! 🙂 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Brottarbritta kämpar på”


 1. Isabel skriver:

  Om du haft svårt för kött så finns det i frysdisken en växtbaserat protienkälla som är kalas god och rik på protien. Oumph heter den, finns i flera olika utförande, färdigkryddat men även okryddat 🙂 p.s himla söt bild ju!

 2. Johanna skriver:

  Skriv gärna mer om personlighetsfärger 🙂

  ÄNTLIGEN tillbaka på gymmet (bebis är snart 7mån). Det var du som fick igång mig för flera år sedan (körde bra tills graviditetskrämpor stoppade mig förra året) och nu är största motivationen lekland med bebis i framtiden – och så tänker jag givetvis på dig också. Kram

 3. Hockeysmurf skriver:

  Längtar sååå till gymmet! Har, på riktigt, inte haft tid (privatlivet och jobbet knölade ihop sig och blev en enda stor stressmassa och tiden försvann nånstans i dimman).
  Tror att jag får styrsel på det nu de kommande veckorna så nu ska bara halsen skärpa till sig så kör jag sen! 😀
  Skönt med ”såblere” bilder tycker jag, försöker öva mig på att ta såna men det är svårt när man är lite av en perfektionist när det gäller bilder haha!

 4. Elin skriver:

  Kul med träningsinlägg igen!

 5. Emma skriver:

  Hej! Jag ska också köra 10chins på tre månader. Kan du inte dela med dig av ditt upplägg?! Vore skoj att se skillnaderna!

 6. Malin skriver:

  Du är ta mig fan bäst! Vilken förebild! ????

Lämna en kommentar