Avskyr detta


När man omsorgsfullt packar ned träningskläder i väskan, deodorant, handduk och hela baletten. Bär runt på det en hel dag bara för att inte hinna träna. Jag gör detta kanske två gånger i månaden. Har ni också en sån där ofrivillig onödig vana som ni gör ibland?

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Avskyr detta”


 1. Diana skriver:

  ha ha känner ingen mig, alltså det är bara för kul. 😀 Men man ska vara optimistisk 😉 En vacker dag hinner man 😀

 2. Ooohja. Men då brukar jag tänka att det är värt det ett par gånger, för mycket hellre det än tvärtom… Att man VILL träna men inte kan pga tog inte med träningskläderna. Du kanske skulle behöva ha en separat snygg träningsbag? 😉 Fast är väl jobbigt att släpa runt på ändå…

 3. Den som är DEN skriver:

  Hoppas allt är fint med dig?

  Du ser säkert vad som är vad? <3

 4. e skriver:

  Alltid redo! Jag har ju en hyfsat fast jobbplats i tillvaron, och där finns kompletta uppsättningar för 3-5 träningsalternativ (styrketräning, simning, yoga, löpning och spinning) plus jobbklädesombyte ifall jag vill springa dit. Oftast tränar jag dock genom att ta ett stopp på vägen till jobbet, så det är inte så mycket ruljans på kläderna på jobbet. Förra veckan fick jag frågan ”om du bara skulle träna ett pass en vecka, vilket skulle du välja”, men det känns inte applicerbart för mig, skulle vara som att bara äta en gång varannan dag eller något.

Lämna en kommentar