Flott och down to earth, fifan. 


Godmorgon folket! Hoppas att ni mår fint. Jag mår som en dröm idag. Jag ska skriva kontrakt för min nya retorikbok ”Vi måste prata” och även göra en nationell undersökning på svenska folkets största talarutmaningar. Vi snackar inte om att stå på scen och tala utan mer i vardagen. Ge kritik, göra slut (med vänner, familjemedlemmar, kärlekar), ta konflikter och allt sånt som folk är rädda för. Jag ska ta reda på vilka utmaningarna är, sen ska jag snickra på de retoriska lösningarna. Vad tror ni om en sån bok? Belöningen till mig själv blir att jag skriver på Romanen vid sidan om. Kan tänka mig att den kommer ut 2018.

Business outfit you ask?

Blus, pärlor och snyggsneakers. Flott och down to earth på samma gång. Me lajk!

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Flott och down to earth, fifan. ”


 1. Emma skriver:

  Jag skulle gärna få hjälp med hur jag kan nå fram till mina byggarbetare som för tillfället renoverar hemma. Jag har ”lätt” för att kritisera, men behöver lära mig hur jag kan ge kritik på ett bra vis så att de faktiskt respekterar det jag pekar på.
  Direkt när jag pekade ut ett par saker som inte var bra gjorda så kom de med ursäkter för varför. Jag vill inte behöva vara otrevlig och förklara för dem att jag betalar för detta! Trots att jag uppenbarligen hade kunnat göra det bättre själv (kan dock inte nu p.g.a. gravid…)
  Hjälp 🙁

 2. Unn skriver:

  Å ja! Eg hadde kjøpt boka i dag! Berre tittelen ”Vi måste prata” får det til å knyte seg i magen.. Så det betyr nok at eg behøver den 🙂

 3. Åh, romanen alltså! Gud så spännande Elaine! Caaaan’t wait! Och vad tjusig du är idag. Gillar också kombo av flott och down to earth! 🙂

 4. Jonna skriver:

  VAR kommer den underbart flotta blusen ifrån? Så himla snygg!

  Är lite inne på samma spår som Emma. Hur ger man kritik utan att uppfattas som en riktig bitch? Försöker ofta ge kritik där man ger förslag på vad man förbättrar, men inte alltid det går hem. 🙂

 5. lillyk skriver:

  Jaa, vilken bra ide till en bok. Den köper jag 🙂 Stort lycka till!

 6. Sara skriver:

  Hade varit bra om jag haft en sån bok för en månad sen när jag gjorde slut med pojkvännen… det blev inte så snyggt och nu ångrar jag lite av dom hårda orden som blev sagt. ”Sometimes the truth hurts!”
  Snygg blus!

 7. Mollan skriver:

  Hade köpt den på förhand tillåmed. Älskar alla dina böcker, så personligt och roligt och lätt att ta till sej.

  Perfekta att ta med som presenter med – gett bort både till födelsedagar och som inflyttningspresenter osv… tips till er Andra, blir mkt uppskattat!

Lämna en kommentar