Bestietime och pinsam mamma


Jag fick en inbjudan till Morran och Tobias som Stefan avgudar. Jag har aldrig sett serien men det var klart att vi skulle dit. Stefan och jag kramades loss på röda mattan och jag kom på att folk kanske tror att det är nån ny kärlek. Men sen sa fotograferna som hade läst Medan han lever att det var kul att se Stefan live.

Vi drack champagne och pratade rynkor och botox. Hur naturligt det är för oss att välja rynkor hur naturligt det är för andra att välja botox. Oh well!

Efter premiären satt Jossan och Meryem och väntade på oss vid Rigoletto bar. Så mysigt att hänga med dom. Det blev mest bröllopssnack. Jossan är i den fasen då hon är nyförlovad och Meryems klockor ringer nog snart dom med. Gängets eviga singlar är stadiga varelser i förhållanden. Jag är så glad för dom har längtat❤️

Jag har precis lämnat barnen på dagis utan regnjackor. Skäms som en hund för jag hade ändå vett att dra på mig regnjackan själv. Vad är jag för egomorsa?  Jag stod där och frågade om det fanns några lånekläder medan jag gick och hämtade barnens. Det fanns det och så satt jag där och drog på Evelyn för stora- och Matheo för små regnkläder. Gud vad jag skämdes, särskilt när jag hade en perfekt sittandes regnjacka på mig själv. Nu lunkar jag tillbaka hem med svansen mellan benen för att styra upp barnens hyllor på föris. Ur-och-skur here we come.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Bestietime och pinsam mamma”


 1. Salina skriver:

  Du är så fin i dina flätor!!

 2. Anna i stugan skriver:

  Haha, åååh igenkänningen på det där sista. ”Jaså ska ni till lekparken idag? Mitt barn har inga vantar, kan man låna…?”. Mina egna vantar glömmer jag aldrig. ?

 3. Louise skriver:

  Vill ju inte komma med ombedda råd. Men dubbel uppsättning regnkläder (ett på förskolan och ett hemma) kan det vara något?

 4. Mamma till 3 skriver:

  Dubbel uppsättning är grejen, jag fyndar på tradera men det behöver säkert inte du göra :). Jag har det billiga hemma och lite mer dyra kläder på fsk. Regnställ och gummistövlar står alltid kvar på fsk året runt, extra fleece, vantar och mössor får också hänga kvar 🙂

 5. Maria skriver:

  Inte för att det har med det här inlägget att göra, men han är stan bästa hovis! Jag var på tjejmiddag på calrion och är inte redo att outa att jag är gravid, han skötte mina smyg-alkoholfria-beställningar så underbart perfekt! Bästa!!

Lämna en kommentar