Ett mysigt hörn i badrummet


Ni som har varit med länge tror säkert att jag är gravid nu när det kommer både doftljus och höstmys på bloggen, men det är inte fallet. Jag blir bara så här per automatik när hösten anlänt. Det är min tröst i allt mörker. Fy fan för mörker. Men ska ni köpa orkidéer så köp dom med genomskinlig hållare, det är de som klarar sig i mörker medan de med vanlig hållare där man inte ser rötterna inte klarar’t. Jag tror en av er bloggvänner tipsade mig om det. Bra tips då en orkidé jag hade i badrummet dog på tre dagar för att jag köpte fel. :/ Lite blomtips mitt i allt.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Ett mysigt hörn i badrummet”


 1. Karin skriver:

  Men ha den då i en genomskinlig kruka. Som du gör nu får ju rötterna inget ljus iaf// mvh

 2. Carro skriver:

  Vad menar du med hållare? 🙂

 3. Semmelmamman skriver:

  Mysigt! Blommor och doftljus piggar upp. Kram

 4. Theresia skriver:

  Sen ska man inte placera dem i ett badrum för de behöver solljus. Visst växer de lite skuggigt men de får också massa stark sol där de växer i Thailand t ex. La märke till det när vi var där att det växte en massa orkidéer typ på öppet fält längs med vägarna i stark sol och noll skugga. Och det är ganska lätt att vattna för lite. De behöver sänkas ner i vatten en gång i veckan när de blommar. Sen kan en orkidé i princip inte dö. Blommorna vissnar ju men om man sköter om den rätt växer det upp nya stänglar med nya blommor. 🙂
  Finns massa andra fina gröna växter som inte behöver sol som man kan ha i badrum.

 5. Theresia skriver:

  Garderobsblomma och hjärtan på tråd bland annat 🙂

Lämna en kommentar