Min kusin söderbönan


Jag höll henne sällskap när hon testade glasögon. Hon betonade att jag var sällskap inte smakråd. Vi delar inte smak alla gånger.

Men de sista tycker jag var ok!

”Tråkiga” sa Wendy och fortsatte sin jakt. Söderbönan vet stilen på ön. Jag bor söder om söder. 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Min kusin söderbönan”


 1. Apolonia skriver:

  ha, ha, ha !!!!!

 2. Nelly skriver:

  TILL ALLA ER SOM ”KAN” BARN!!!!
  Jag har en kollega som länge klaga över sin hemsituation. Han e en kille med humor, så jag har inte alltid tagit det han säger på fullt allvar. Nu har jag dock fått höra något som ger mig magont…. Han bor ihop med sin fru och två yngre barn, ett från ett tidigare förhållande och ett gemensamt. Han å frun har ofta och länge varit osams, men nu har det gått för långt. Hon lagar bara mat till sig och det gemensamma barnet, tilltalar inte ens min kollegas barn och går ut ur rummet om barnet kommer in dit. Hon har till och med satt hänglås på kylskåpet (!). Min kollega och hans barn har fått köpa eget kylskåp för sin mat.
  Jag får ont i hjärtans av detta!!! Dette måste ju påverka båda barnen enormt!! Ok, jag har bara höra hans version, men man ser på honom att han tar det hårt. Han har pratat öppet om detta med andra kollegor som funderer att anmäla till soc. Är det någon man borde göra eller kan det förvärra för barnen? HJÄLP!!

 3. Apolonia skriver:

  Han skal tage sine børn og gå fra hende !!!!! Intet andet hjælper. Det er jo ingen familie. Børnene har det elendigt. Han har det elendigt. Medmindre der er nogen som kan tale med ,kvinden og med manden og gøre situationen klar.

  • Nelly skriver:

   Takk, det er noen som prøver å overtale ham til å i hvert fall gå til familieterapeut. Men av noen anledning gjør han det ikke 🙁

   • Apolonia skriver:

    Nelly, han behøver ingen terapeut. Hans hustru gør. Desuden tror jeg ikke på at terapeuten kan hjælpe. Han må gør det nødvendige og gå. Jeg ved det bliver svært fordi han efterlader sit barn hos hende. Men det er kun på den måde hustruen kan forstå, at hun gør frygtelige ting. Hvis hun vil have ham (og bonus børn) tilbage – må hun overveje sine gerninger. Vil hun ikke vil kunne gøre det, ja så betyder det at fælles liv er udelukket. Det virker hård, men der er ingen anden løsning på nuværende tidspunkt. Familie terapeut er for en familie, ikke folk som er alt andet end familie.

 4. Theresia skriver:

  Tyckte de näst sista var snyggast! 🙂

 5. Hahaha. ”Jag bor söder om söder” 😀

 6. The Futurista skriver:

  Haha, du har sa roliga miner. Kul att de flesta av oss manniskor har valdigt olika stilar, det skulle vara en trakig varld om alla hade samma smak och stil. 🙂

Lämna en kommentar