Tredje valet


Det är så roligt att återförenas med Marcus och kommentera det amerikanska valet. Vanligtvis brukar jag rekommendera politiker att inspireras av amerikanska politiker, men detta val är katastrof. Det känns som att det blir världens undergång om Trump vinner, han är ju galen. 

Förutom valet så längtar så mycket till fredag då jag ska få träffa bokförlaget och prata om min nya bok. Jag hoppas att det blir en riktig bladvändare. 

Idag publicerades min senaste retorikkrönika i GP. Jag känner mig stolt över den.

Men nu längtar jag efter min latte som jag ska beställa på Bromma flygplats. En föreläsning i blå byxdress väntar.

/Elaine, klurar på hur hon ska göra med dräkten om hon blir kissnödig…

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Tredje valet”


 1. Hmm skriver:

  Om Trump vinner kommer jag på allvar fundera på var och hur jag ska fly och om det räcker. Jag är övertygad om att han kommer orsaka minst ett nytt krig och jag ställer mig inte främmande för ett tredje världskrig där det denna gången på allvar kommer involvera precis hela världen.

  Ni har bara fått se hälften av vem han egentligen är genom media. Verkligheten är långt mer skrämmande.

  • Hmm skriver:

   Glömde. Han och Putin har redan delat upp världen mellan sig. EU kommer ha noll att sätta emot men betänk hur Kina och Nord Korea kommer reagera.

   Nej jag behöver ingen foliehatt och jag är inte konspiratorisk lagd.

Lämna en kommentar