Sorglig amerikansk retorik


Trump och retorik som liknar Trumps är farlig när folk går till valurnorna för rösten bygger inte på ett bättre USA utan vem som är värst av de två presidentkandidaterna. Trump attackerar inte Hillarys politik utan hennes person. Sen är han inte den enda boven i dramat, hela etablissemanget och journalistkåren i USA försöker ju gräva lik ur kandidaternas garderober istället för att gräva i deras argument och förslag för USA. I klippet berättar jag Trumps svagheter med en enda mening, gissa vilken…

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Sorglig amerikansk retorik”


 1. Maria skriver:

  Hej Elaine! Du är fantastisk!
  Jag har jobbat inom förskola länge men är nu sjukskriven men ska snart börja söka jobb igen. Jag vill som du att barnen ska lära sig integritet tidigt och vill ta upp detta redan vid arbetsintervjun.
  Var kan jag skaffa material?
  Stor kram, du är bäst!

 2. Elaine Eksvärd skriver:

  Om du kikar på http://www.treskablinoll.nu så hittar du material under fliken föräldrar men även lärare. Börja så!

Lämna en kommentar