Skjorta och skinnbyxor


Jag kanske inte ska överge det här med skjorta helt? Jag tycker att en stor skjorta tillsammans med skinnbyxor är rätt fräsigt. Snyggsneakers och regnjacka på det och man är klar.Idag så ska jag till Rosenrummet för att se vad de har för tankar för min övriga garderob. Den jag ska ha i min vardag. Det känns väldigt roligt måste jag säga. Jag ska be om hållbarhet och kläder som har det tänket och är snygga på samma gång.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Skjorta och skinnbyxor”


 1. Catrin skriver:

  Hej Elaine.

  Jag såg dig nyss på nyhetsmorgon om hur man lyckas med sin nätprofil. Jättebra tips! 🙂

  Jag är separerad sen två år tillbaka och har nu kommit igång med dejtandet igen. Jag blev
  så hoppfull och peppad när jag såg att du faktiskt hade träffat din man på det sättet! Plötsligt känns det inte omöjligt längre. Har dock gått på en del dejter men inte känt att jag träffat den rätte. Kan du inte skriva ett inlägg om denna tiden i ditt liv och berätta lite mer till oss halvdeppiga singlar som börjar undra om vi nånsin kommer träffa rätt man/kvinna? Hur många dejter gick du på innan du träffade rätt? Hur många dejter ledde till mer än en dejt? Fanns det någon innan din nuvarande man som du träffade via nätet där ni sågs ett tag för att inse att det inte va rätt? Dina bästa dejt? Din värsta dejt? Hade varit så intressant att läsa lite om detta 🙂

 2. Katarina skriver:

  Ja, kolla in Grisbackaskolans låt och video, som maja länkar till – grym!

 3. Diana skriver:

  oh shit vad fräscht det var, så snyggt, vart hittade du skinnbyxorna?!
  Det ser jättefint ut.

 4. Hockeysmurf skriver:

  Älskar skjortor men har typ bara en… jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig haha!

 5. Maria skriver:

  Gillar den regnjackan så mkt. Kan du inte beratta var du har kopt den, please?

Lämna en kommentar