Barnvagnsparkering


Det är så härligt att se Stefan med sin dotter Kaia. Det är helt nya tider nu. Jag har svårt att greppa hur vuxna vi har blivit och vilken fantastisk pappa han är. Fast det senare är såklart inte svårt att greppa. Det var så symbolisk att han satt framför barnvagnsparkeringen.

Jag: Du kommer vara parkerad där ett tag framöver nu.

Stefan ler: Helt ok med den här bönan.

Ni var många som undrade om hur Stefan gick från att söka kärleken till att plötsligt bli pappa? Var han inte gay? Haha. Det är ju 2016 nu så man kan vara gay, få barn med sin bästa vän och ändå söka kärleken. Så är fallet för Stefan. Ett himla fint fall tycker jag. Det hade varit mitt om det inte vore för Gustav.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Barnvagnsparkering”


 1. cecilia skriver:

  Amen lägg av så himla söt bebis! Jag börjar nästan gråta så fin bild! Jag tycker dessutom att det är fantastiskt att det finns så många olika fina alternativ för att bilda familj. Med vänner, med partner, med barn, utan barn, kanske bara med en orangutang (på bild) som sällskap. Älskar mångfalden. Och återigen, två superfina människor på bild. Hade jag varit man och gay hade jag inte tvekat på en dejt!

 2. J | Noees studietokiga mamma skriver:

  Så himla fint!! Jag älskar det, att ha familj behöver inte vara så svårt ändå och det finns alla möjliga konstellationer av dem – I love it!!

 3. Diana skriver:

  Jaha!! Jag undrade faktiskt, var inte han gay?! Eller var det jag som bara trodde det? Men vad då barn, med vem?! Vem är kvinnan liksom eller hur då va?
  men nu förstår jag ju, haha. Underbara tider, så nu är han pappa på heltid eller vad? Bor mamman här, fick för mig att det var någon som bodde i Usa? Äh jag tror jag blandar ihop allt möjligt nu. Men sååå söt den godingen är, bebisen alltså, haha. Stefan är också söt men du vet vad jag menar. 😀

 4. Karin skriver:

  Fantastiskt! De som vill ha barn är de absolut bästa föräldrarna, oavsett på vilket sätt man får sitt barn. Grattis Stefan!

 5. Cornelia skriver:

  Har du sett Grisbackaskolan i Umeå som gjort en musikvideo med dina budord i filmen? ”Stopp min kropp”. Spridits stort över internet och den är så bra!

 6. Maria skriver:

  Kolla in Umeå kommuns facebooksida- en skola som gjort en mkt bra musikvideo i ett integritetsprojekt!

  • Veronica skriver:

   Och VAD fick du ut av den onödiga kommentaren? Uppenbarligen är vi ett stort gäng glada jävlar som VILL följa Elaine och läsa om det HON skriver om. Passar det inte, häng någon annanstans och klaga på livet

 7. Elin skriver:

  Jag var en av dom som undrade haha 🙂 men det är ju förstås inget konstigt med hans familjekonstellation ? Tvärt om är det ju helt fantastiskt!! Och så löjligt gullig flicka! Åh!!

 8. Sandra skriver:

  Hans blick säger verkligen allt – stolthet, kärlek och beskyddande. Så himla fint att se ❤

  Och vet inte om det är helt lagligt att vara så söt som den där lilla tjejen ?

 9. Runa skriver:

  Neimen, så fantastisk!!!? det visste jeg ikke! Hilse til Stefan og gratulere!!?? nydelig jente??

Lämna en kommentar