Jag vann ju ett till pris


Trasdockan 2016. Det är ett pris som delas ut varje år till någon som gjort något för sexuellt utnyttjade och utsatta barn. Jag är så tacksam och när jag fick frågan om jag kunde säga några ord så var jag snabb på micken. Haha. Jag höll ett tal. Det är inte varje dag jag gör det, i alla fall inte om detta. Här ser ni talet som jag höll i söndags, på mammas födelsedag. Mamma är kamerakvinnan. <3

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Jag vann ju ett till pris”


 1. åsa skriver:

  B-R-A-V-O !!!

 2. Diana skriver:

  Så bra tal, så otroligt grymt bra tal. Grattis till mamma och grattis till ditt pris.

 3. Sannie skriver:

  Elaine, jag har följt din blogg i alla år, och har, som säkert många andra med mig, beundrat dig i tystnad. Jag har tänkt kommentera så många gånger, men det är så svårt att veta vad man vill säga! Men jag vill säga tack, för all din inspiration och motivation du ger, för din drivkraft att göra världen till en lite bättre plats. Vi känner inte varandra, men du finns med mig dagligen i den allra viktigaste delen av min vardag, den där jag pratar med mina barn. Hur jag är mot dem, hur jag låter andra vara mot dem. Förr var jag nog den mamman som gärna bad barnen krama folk JAG kände som bara ”ville ha en liiiiten kram”. För mig var det så oskyldigt, men du har fått mig att förstå. Nu för tiden känner man sig mest som moraltanten som förklarar för andra vuxna som vill krama ens barn att ”nej, vill de inte kramas så vill de inte, det är helt okej”. Tack igen för att du är en sån fantastisk person, världen ska fan vara glad att den har dig! Ha en underbar vecka! Kram

 4. Linda skriver:

  Det är så roligt att lyssna på din röst för den är verkligen inte som jag har tänkt mig ? jag har läst din blogg så länge och har på nått vis fått en bild av hur du låter. Och sen så är den bilden helt fel! ? hursom så låter du fantastisk! Tack för att du orkar med kampen ❤

 5. Sandra skriver:

  Stor kram och grattis till priset!

Lämna en kommentar