Christina Saliba


I våras flirtade jag med Christina Saliba för att få en lunch med henne. Det fick jag och oj vad mycket vi hade att prata om. Hon hyllade alla sina branschkollegor, det finns liksom inte i henne att snacka skit.

”Det är min mission här i världen att lyfta folk och särskilt kvinnor i min bransch som Lilli Assefa och andra. Tänk att 80% av vår bransch består av kvinnor men ändå leds av män.”

Jag blev så förtjust i henne direkt. Det var något väldigt mänskligt över Christina och hennes intervju i Resumé var så mänsklig och imponerande. Det är inte alla som vågar bjuda på motgångar och misslyckanden inte ens när de är så lyckade som Saliba är.

Vi ska ta en middag med våra familjer i Liljeholmen. Vi bor ju så nära och så har vi båda kontor på Birger Jarlsgatan.  Hon PR, jag retorik. Vi är lika på många sätt och vis, men säkert väldigt olika också. Hon bjöd in mig till en brunch på lördag med en massa andra spännande kvinnor. Jag måste verkligen se om jag kan, förhandling med Gustav ni vet. 🙂

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Christina Saliba”


  1. Anna skriver:

    Torkylampans återkomst! 😀 (Sorry för helt irrelevant kommentar.)

  2. apolonia skriver:

    håber på en positiv forhandling. Du ved win-win.

Lämna en kommentar