Hektisk dag


Jag känner mig lite som en gästspelare i fashionbranschen. Jag är ju retoriker först och främst, men sedan jag investerat några varumärken och själv intresserat mig för min egna garderob så trillar inbjudningarna sakta in. Och jag är så tacksam så och lite nervös. Hur klär man sig när man ska kika på en visning? Jag har ingen aning? Det är väl modellerna som ska synas, inte jag som sitterni publiken? Men så springer jag på en veteran i branschen Angelica. Jag har inte sett henne på evigheter, snacka lyckoträffen att hon var där! Hon ska på samma visning och förklarar att det beror på vart man hamnar i publiken. Sitter du på första bänkraden så vill du gärna se fashion ut, förklarar hon för mig.Det är ingen risk tänker jag och traskar in i mina snyggsneakers. Men så händer det! Front row. NaaayInnerst inne önskar jag att jag hade klackar, men märker snabbt att jag inte är den enda med snygg sneakers. Jag kanske är ”inne” ändå? Smygtar kort på fellow snyggsneakpeek bredvid mig.

Kvinnan med koll kom ju såklar med imponerande outfit! Frida Zetterström, vacker rakt igenom. 
Det kanske inte blev klockrent på mitt livs första visning, men nån gång ska man börja. Nu börjar det! By Malina rock away❤️

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Hektisk dag”


 1. Apolonia Igelski skriver:

  Elaine kæreste, don`t worry !!!! Tag det på, du bedst kan lide og har det godt i. Outfit behøver ikke nødvendigvis være imponerende. Den skal passe til personen. Hvis du få sneakers på, afro hår og og passende ”outfit” (ikke en guld nederdel), så vil ALLE have det på næste gang !!! You go women, INGEN outfit overstråler din ægthed og naturlighed !!! Slut.

 2. Hope skriver:

  Gillar du snyggsneakers så kolla in http://www.hogan.com
  Min favoritmodell är Interactive och vill du att dem ska vara riktigt iögonfallande så googla Hogan Interactive atelier (bilder)
  Ha det 🙂

 3. Lena skriver:

  Kvinnan med koll ?! Hon har ju knutit in sig i tomtens julklappssäck, haha ???
  Förlåt, men mode är inte min påse godis heller ? Men allt som kallas mode är inte snyggt, helt enkelt. Du har klart snygg stil som du har Elaine! 🙂

 4. Skymtade ett par svartvitrandiga pjuck i en av bilderna…. blev kär! Nu jagar jag runt på nätet haha!

 5. E skriver:

  Det är så lockande, jag vet. Men jag tycker ändå att det vore trevligt om du i bloggen och vi alla andra kvinnor och män tänker på detta:
  1. Kommentera inte människors kläder
  2. Kommentera inte människors utseende eller kropp
  3. Detta gäller i tal, skrift och särskilt när det är kvinnor.
  = En värld där fokus inte ligger på att kvinnor ska vara vackra, ha en viss kropp som i mossiga gamla sagor.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   4. Förutom när det är Fashion week då kvinnor och män vill höra att de har fina kläder på sig
   5. Ge alltid komplimanger på kläder om du ser att personen ser nöjd ut med sitt klädval.
   6. Testa alternativa komplimanger som hänvisar till personens välmående ”du ser pigg/glad/till freds ut.

 6. Jennie skriver:

  Wow måste ändå säga vilken skillnad det märks att du satsat mer på kvalitė framför kvantitet – och det till det positiva! Du känns på något sätt mer grundad och lugn i dina blogginlägg. Keep up the good work <3 Gillar nya bloggen!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Tack! Jag känner mig mer lugn och grundad, back till ursrpungsbloggen det var så här det var en gång i tiden

 7. Elaine, i mina ögon är du mycket mer stilförebild än alla modemänniskor tillsammans. Klart att du ska köra på snyggsneakers, din garderob är ju byggd för att leva, leka med Matheo och Evelyn samt göra världen till en bättre plats för alla barn. Jag är så trött på s.k. mode-orakel som verkar anse att vi ska anpassa livet efter kläderna istället för tvärtom.

Lämna en kommentar