Godmorgon


Älskade sammetsapor! Jag var upp tidigt tidigt imorse för att hinna med träningen innan familjen vaknade. Jag har en rätt hektisk vecka och vet att jag blir en sämre fru och mamma om inte kroppen får jobba så jag fick pussla lite. Jag är på väg till en höggravid Ida för att prata om våra framgångar och mål med Cape Sweden. Sen ska jag luncha med PR-drottningen Christina Saliba. Efter det blir det intervju med ett gäng konsulter som vi hoppas ska passa till Snacka Snyggt. Och efter det By Malinas visning på Berns salonger. 

Tack igen för era kloka synpunkter på bloggandet framöver. Jag känner redan att jag börjar tänka minnen, relationer och annat som jag tycker om att blogga om. Färre blogginlägg, mer eftertanke❤️

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Godmorgon”


 1. Diana skriver:

  Önskar dig en fin måndag och ny vecka!

 2. Jessica skriver:

  God måndag 🙂
  Första dagen tillbaka på jobb efter mammaledigheten för mig. Ställde klockan extra tidigt för att hinna träna innan barnen vakna så att vi har kvällen tillsammans hela familjen 🙂 detta ständiga pusslande med familj, jobb och träning det är både härligt och jobbigt! Önskar dig en härlig dag!! Kram

 3. Den nya capen med jämnlång nederkant och knappar fram är ursnygg, den sätter jag genast upp på min önskelista tills den kommer i vinrött och min ekonomi är bättre. 🙂 Mycket bra produktutveckling.
  Charlotta

 4. Emma skriver:

  Själv föredrar jag kvantitet. Tycker grejen med bloggar är just det oredigerade.

 5. Ida skriver:

  Älskar hur sjukt STARK du ser ut! Asså WTF har hänt med din överkropp?! ARMARNA?! AXLARNA?! BRÖSTPARTIET?! Du har ju typ EXPLODERAT?!?! Gaaaah – ge mig, ge mig!! Inte din kropp alltså, nu ska vi inte bli obehagliga. Men jag vill se ut exakt precis just på millimetern sådär. Du ser ju ut som en kvinnlig Tarzan – på det absolut bästa tänkbara sättet alltså. Åkej, åkej, det blir uppenbarligen till att svinga mer kettlebells för mig, det är ju tydligt. Så – om jag får lov att önska blogginlägg så vill jag ha mycket fler muskelspännisbilder så att jag får ändan ur och inspiration att lyfta tyngre vikter. ALLTSÅ ELAINE!!! HELLO!!!! Shit, vad cool du ser ut!

Lämna en kommentar