Roliga förfrågningar och så


Hej folket! Jag har precis tränat med David och fått min nya galna programmering som får mig att känna mig svag som en kyckling. Jag ska gå från 16 till 20 kilo på min kettelbell. Fattar inte hur jag ska orka det. Men jag orkar mer än jag fattar, det gör jag alltid.
I övrigt så är jag rätt slut efter gårdagen. Jädrar vad Metros kampanj höll en på helspänn. Här är framsidan till er som skriva ut den och så. 


Annars så har jag fått en smickrande förfrågan gällande min träning. Då vet man att träningen går helt ok när andra vill uppmärksamma den. Jag är så tacksam för det! Sen har jag svårt att känna tacksamhet under själva träningen, helvete vad jobbigt det är.

20 kilo väger, ja 20 kilo. Men att ha den en but ut gör att bajskorvar vill hitta ut. Jag vet, så tungt! 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Roliga förfrågningar och så”


 1. Hockeysmurf skriver:

  Haha! Du är ju underbar! Bajskorvar är kul! Eller ja, alltså, så jädra komiska är de ju inte men jag är fredagstrött… så bajs är kul nu 🙂
  Snygga armar! Klart du fixar 20 kg du är ju stark som en orangutanghjälte!
  Hoppas du får en skön helg!

 2. Alexandra skriver:

  Shit vad dina armar ser starka ut, bra jobbat.
  Äter lunch på jobbet just nu och passar på att läsa din blogg, tog en tugga av en chorizo precis när jag läste meningen om bajskorvar som vill hitta ut, det blev så konstigt och äckligt hahah!

 3. M skriver:

  Jag håller som bäst på att googla svar på en fråga som gett mig en stor klump i magen. Det är så att min sons förskola ska ha planeringsdag och därmed kommer att sakna all ordinarie personal. Vi har ingen möjlighet att få barnvakt och jag tycker inte att jag ska behöv ta ledigt från mitt arbete. För de barn som har behov av barnomsorg ska det ordnas ”en speciallösning” och jag har hört mig för om vad detta innebär, vilken personal som kommer att ta hand om mitt barn osv. Jag har fått veta att antalet vikarier är beroende av antal barn men som det ser ut just nu så kommer det bara att behövas EN personal. Känns absolut inte OK och jag ska tala med föreståndaren om detta i kommande vecka, men innan jag gör det skulle jag behöva lite på fötterna. Finns det något skrivet som skyddar barn från att vistas på förskolan med endast en personal? Var ska jag söka? Om jag inte får gehör från föreståndaren kommer jag att vända mig till kommunen och givetvis lämnar jag INTE min son ensam med en okänd vikarie, av flera anledningar men tycker att det är en principsak!

  • Anna skriver:

   Jag antar att din son aldrig börjar tidigt eller är kvar sent på förskolan normala dagar? På de förskolor jag har jobbat och de mina barn har gått på har det alltid varit en ensam personal som öppnar och stänger.

 4. Heja! Jag tar för givet att du skojar om bajskorvar, men ville bara skicka ett tips om hur du gör för att få med bäckenbotten under tung träning: http://bakingbabies.se/2016/08/12/backenbottensaker-tyngdlyftning/
  Du är en förebild!

 5. Leona skriver:

  Mitt i allt allvar:

  Kjolen! Den är såå… Nice! Har sett en del kjolar på bild det senaste och jag hade uppskattat ett kjol-inlägg. 😉

  Pusshej! Du är fantastisk.

 6. M skriver:

  Jäklarns vad många inlägg du får ut! Du är fan en duktig bloggare – du är den enda jag följer. Bland annat för att det alltid är (minst!) ett nytt inlägg varje dag. Kan inte vara lätt alltid att få till men du gör ett bra jobb. Som att ha en liten storasyster i etern, som någon sa. Bra blandning också mellan högt och lågt, och personligt men inte privat! Keep it up – du e bäst!
  PS. Tyckte Metrojobbet blev kanon. Mycket bra urklipp också.

 7. Malin skriver:

  Åh så fin kjolen är, verkligen den perfekta färgen för alla årstider! Kan man få tag på en liknande i butik nu? 🙂

Lämna en kommentar