Morsning mina teleskop 


Idag är det inte vilken dag som helst, det är dags för Guldknappen! I år har jag fått hjälp av Rosenrummetoch de plockade fram så fina saker bland annat dessa klänningar från Greta. Dethade varitkaxigt att gå i nåt vitt.Denna från FilippaK var cool, men jag försvinner lite i den.och den gröna från Marlene Birger var toppenfin, men jag smälter in i klänningen. Har man olivfärgad hud ska man nog inte ha på sig grönt.Den röda från Greta var fin, men för snäll. Jag vill vara cool och lite rivig! Ni fårse resultatet ikväll❤️. 

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Morsning mina teleskop ”


 1. Elin skriver:

  Den röda var jättefin!!!

 2. Sara skriver:

  Wooooow den sista! ?

 3. Johanna skriver:

  Den första var lite Solange. Gillar det med dig, du är rätt unik i vad du gillar och följer inte modet. Men den röda, WOW! Och din hållning, kvinna. Det händer väl automatiskt med all träning ovh alla muskler som håller upp. 1/9 börjar gymkortet gälla, woho! Hoppas bara snippan går med fast knipet inte är bra efter förlossningen för snart 5 månader sedan haha

 4. Diana skriver:

  Första och sista var ju hur snygga som helst. Men jag tror att om det är just bland dessa du har att välja bland så kommer du väja den vita. Wow säger jag bara, du är en riktig powerwoman! Vacker sådan också.

 5. Ann skriver:

  Den vita kortärmade är superfin på dig!

 6. Alexandra skriver:

  Du är så himla snygg i de vita!!! Det är svårt att bära vitt men du passar ju så himla bra i det. Go go go!!! 🙂

 7. Den första vita är fantastisk på dig, du ser ut som en gudinna, så den långärmade vita får min röst. Men jag tycker du ska tänka om vad gäller den gröna färgen, och klänningen i sig också, i alla fall på bilden är du ursnygg i den också, men kanske mer till vintern än nu. Ha så trevligt ikväll.
  Charlotta

 8. Apolonia Igelski skriver:

  Elsker dig i den grønne kladning !!!!! Synes at det er så flot med mørk hud og olivenfarvet tøj !!!!! Og dit afro er fejlfrit !!!!!!!!! Skønt !!!!! God dag og week-end til dig smukke, ægte Elaine.

 9. Sofia skriver:

  Den röda alltså, wow wow!!
  Middag med Gustaf kanske i den? ??

 10. Hmm skriver:

  Jag gillade den kortärmade vita.

  Det finns en grön färg för dig med. Jag lovar för det finns en grön för alla. 😉

  PS Har du verkligen olikfärgad hy? Upplevs inte så på blid och vilka färger som du passar i. Tippar på att din hy är varmare än så.

 11. Emma skriver:

  Hej Elaine! Jag lämnar oftast inte kommentarer.. Jag har jag följt dig och din blogg länge nu! Jag har precis läst din bok. Jag känner så med dig.. Och alla barn! Det är ett otroligt fint arbete du gör. Jag tror på dig!! Om jag får lämna min synpunkt ang klänningarna, så skulle jag rösta på den röda klänningen. Den var MAGISK på dig! Kram

 12. Malin skriver:

  Den röda klänningen röstar jag på. Det ska bli spännande att se vilken klänning ni väljer att ha på dig. ?

 13. Emelie skriver:

  Tycker du var hot mama i den gröna! ❤

Lämna en kommentar