Min insektsfobi


JM kom hem till oss för ett hemma hos reportage. Min fobi för insekter är solklar i filmen och att jag blivit den där äldre pinsamma tanten som dansar. Haha! Musiken jag dansade till var deep house, inte den som dom lagt till sen. Ser roligt ut som att jag totaldiggar lite vet-inte-vad-det-är-för-musik, tantmusik. 🙂

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Min insektsfobi”


 1. Sofia skriver:

  Du är ju för härlig! Jag är också livrädd för insekter och spindlar. Förresten spindlar är inte insekter, de är spindeldjur, men det gör dem ju inte mindre skrämmande 🙂 Trevlig helg!

 2. Åhhhh älskade videon! Så mysig men också rolig. Och såklart kul att se lite av erat hem 🙂

 3. Josefin skriver:

  Älskade också klippet! ❤️

 4. Emmii skriver:

  Haha så Go du är;)

 5. Alexandra skriver:

  Haha störtskön video!

 6. Karin N skriver:

  ha ha.. ja du e ju bara för skön… Älskar hur du bjuder på dig själv.
  Tror du får jobba på din insäktsfobi om ni skall skaffa hus… ja då finns dom i trädgården och lite över allt. Dom e inte trevliga men ett nödvänigt ont i vårt ekosystem (sägs det i alla fall)
  Tack Elaine för den positiva och härliga energi du ger.
  KRAM
  /Karin

 7. Apolonia Igelski skriver:

  Du er så naturlig og umiddelbar Elaine min. Og man /jeg kan tydelig fornemme, at du har det trygt og godt i dit hjem. Med insekter og uden, he,he…

 8. Ebba skriver:

  Åh vad kul att få en liten inblick i ditt liv live – du är rolig, mysigt klipp! Jag vill bara säga att det kan inte vara lätt att bjuda så mycket på sig själv och sitt liv men jag tycker du gör det på ett bra sätt. Så – tack! Du ger bra energi man blir glad!

 9. Louise skriver:

  Tycker att du verkar så skön.
  Avskyr spindlar själv och fattar inte varför du ÖVERHUVUDTAGET ska försöka fånga dem för…

 10. Amina skriver:

  Du ar underbar…

 11. Rita skriver:

  Hahaha! Asså vad skön du är! Jag skrattade så mycket, ha det fint Elaine! Kram

 12. Cherie skriver:

  Åh vad härligt att se att det inte bara är jag som har den reaktionen för insekter 🙂

 13. sara skriver:

  Ha ha ”jag är inte avundsjuk” var ju det bästa! 🙂

 14. Ess skriver:

  Fin, rolig och personlig video. Kul att få se liljeholmsbron mm från det hållet! Jag har ibland åkt förbi och undrat hur det är att bo där, utan att veta att det är ditt område. Numera är jag där lite oftare, samlar pokebollar åt barnen.. mycket konstigt görs för ungarna. 😉

Lämna en kommentar