Snyggsneakers


Jag funderar på att fylla min hall med lite alternativa snyggsneakers. Jag har lite dålig variation på dom

Idag, det är mest vita eller svarta. Jag fick ju sån inspo när Älskade hem var överHär testar dom poser som jag fick utföra på plåtningen, haha. Jag kan säga att så rent brukar inte köket vara. Fina Louise ordnar min outfit.Det är få för unnat att ha så fina människor att jobba med. Jag har det på Snacka Snyggt och Älskade hem har det definitivt.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Snyggsneakers”


 1. Imse skriver:

  Förlåt, men hur tänker du nu? 😀 Du har precis skrivit om hållbarhet för någon dag sedan och nu vill du fylla din hall med alternativa snyggsneakers.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Närodlade snyggsneakers 🙂 du menar att det inte finns några miljövänliga alternativ om man tycker om kläder? Svenska designers osv?

 2. Imse skriver:

  Ok, my bad! När du skrev fylla hallen med alternativa snyggsneakers så tolkade jag ”alternativa” som att du ville fylla hallen med skor i olika färger och modeller (som på bilden), inte alternativa som i alternatiiiva. Men ok, vad spännande. Jag ser fram emot att se vad du vaskar fram. Och nej, jag kände inte till att det finns närodlade snyggsneakers, tänker att även svenska designers huvudsakligen tillverkar sina produkter i andra länder.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Ah, bra tanke! Det där ska jag kolla upp! Lätt att luras av svenska märken.

   • Anna skriver:

    Tolkade det också som att du bara skulle ha FLER skor. Bra att tänka ”alternativt”! Lite tips: http://greenlaces.se/about , http://www.shubawa.se/sv/19-sneakers Eller googla ”fair trade skor” / ”ekologiska skor” 🙂 Finns ganska mycket! Tycker faktiskt också att man kan köpa från t.ex. England (de har mkt större utbud!) om man köper etiska/Fairtrade-saker. Och nej, bara för att det är en svensk designer betyder inte att de tillverkar sina produkter här (!) Lycka till i jakten på schyssta skor 😉

 3. nathalie skriver:

  Skor gör ju så mycket för en outfit! Du, har du möjligtvis en aning om vart ifrån de lite grå/brun glittriga skorna som står på golvet är ifrån?

 4. Sofie skriver:

  Hej! De svarta sneakersen är sååå snygga! Varifrån kommer dom? 🙂 Tack för grymt bra blogg!

Lämna en kommentar