Nykär i våra balkonger


Det har varit mycket regn så vi har inte kunnat ha kuddarna ute. Men det har inte varit svårt att njuta av utsikten för det. Jag älskar citykänslan i alla fall visuellt, sen tycker jag att ljudet av den är sådär.Därför är balkongen på baksidan mot vårt sovrum så mysig. Den är lugn..Men har ändå DN-skrapan som lyser upp citykänslan. Och jag gillar vattnet som ljuset speglas mot.Det känns lite som en målning av en slumrande storstad i Pelle Svanslös. Staden känns fin, men inte helt snäll ändå. Finns en del Måns där ute. 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Nykär i våra balkonger”


  1. Hej skriver:

    Hej Elaine,
    Intressant med mobilparkering!
    Kan du berätta/beskriva mer om det?
    Försöker nämligen själv att få till en balans.. Tack på förhand!

Lämna en kommentar