Familjen


Älskade Kojenwa är i stan med hennes och Stefans lilla Kaia. Världens finaste familj.Kaia är åtta månader och kom 1.5 månad för tidigt. Hon skulle födas i Toronto men bestämde sig för att New York var bättre.Jag gick loss på Newbie när jag shoppade åt Kaia. Så mycket fint!Men det finaste är att se sin bästa vän med sin dotter och hur fin relation de har. Kojenwa och jag pratade om det hur jag en gång i tiden planerat att bli förälder med min bästa vän. 

Kojenwa: Then Gustav came instead. A Gustav never came my way, and when you don’t have a Gustav its good to have a Stefan.

Elaine: Damn right.❤️

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Familjen”


 1. Diana skriver:

  Vilka fina bilder, det ser himla härligt ut.
  Roligt sagt, om ” A Gustav and a Stefan”.

 2. Johanna skriver:

  Underbart <3

 3. Hanni skriver:

  Hej Elaine. Jag minns att du för väldigt längesedan, kanske 1-2 år, skrev på din blogg att du hatar (tror inte att du använde just det ordet, men något liknande) Dr Phil.. Och sedan den dagen när jag kollar på hans program på tv så tänker jag på det.. Du skrev i samma inlägg att du skulle skriva ett eget inlägg om honom. Och jag har ju följt din blogg, men inte sett något. Så pga det du skrev, så hatar jag honom automatisk men vet inte varför (?) förutom att du tycker det och antagligen har grund för det… Så snälla Elaine, kan du inte skriva inlägget du lovade att göra om dr Phil, så att jag slipper analysera mer… Det är verkligen något som jag inte kan sätta fingret på när det gäller honom.. Han har ju blivit anklagad för sexuella trakasserier på 80 talet, men det kom ut nyligen. Så det måste ju vara något annat du tänker på? Kram och tack för en bra blogg ❤️

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Hahaha, vad jobbigt för dig! Självklart ska jag ge dig grund för mitt hat. Förr så verkade det som att han verkligen ville hjälpa sina patienter, men nu känns det mer som att han bara vill ha bra tv-tid. Jag såg ett program där en kvinna blivit sexuellt utnyttjad av sin styvfar som satt i fängelse. Han fick säga sin syn på saken att båda hade det skönt osv och att han inte kunde ta hennes ilska för den får hon deala med själv. Kvinnan skrek ”brinn i helvetet” och doktor Phil sitter tyst med en ”jag funderar” blick. Då ville jag kliva in i programmet och skrika på honom och fråga hur han kunde låta en redan traumatiserad person traumatieras ännu mer på detta sätt. Hatar honom.

   • Mollan skriver:

    Så vidrigt, han verkar ha en väldigt pepp attityd ”mot” våldtäktsmän. Tappade totalt förtroende för honom som människa när han försvarade de där sport-killarna som gruppvåldtog å drog runt på tonårstjejen som var helt medvetslös från fest till fest. Oförsvarbart, alltså.

 4. Vimse skriver:

  Jag blir helt galet nyfiken på Stefans överstrykta? tatuering. Vad står det, vad står det.

 5. Elin skriver:

  Jag blir förvirrad, var inte Stefan singel för inte så länge sedan? Vill minnas att du skrev en liknande kontaktannons för honom på bloggen ? Det kanske är jag som är virrig, men känns som det var nyss? Och nu flickvän och ganska stort barn? Går inte ihop för mig hehe. Otroooligt söt liten flicka förresten!!

  • e skriver:

   vet inte om det är så men jag gissar; det har ju framkommit flertalet gånger att stefan är gay så antagligen har han ingen kärleksrelation med elaines kompis, utan har enbart fått barn med henne(?)

 6. Jenny skriver:

  Men halloj? Va inte Stefan singel nyss? Mvh, Nicke nyfikens syrra ?

 7. K skriver:

  Oj, jag som tycker det framgått supertydligt att Stefan är gay blir typ lite förvånad att folk direkt tänker att han har flickvän? Plus att det ju vore en himla pik mot Stefan med Gustav-kommentaren isf ?

Lämna en kommentar