En härlig helg


Hallå! Hoppas att ni mår bra! Jag mår bara fint, har haft en sån fin helg med familj och lite vänner. En av de bästa stunderna var på vår balkong med svärmor och svägerska.Vi njöt av de sista sommarkvällarna ihop.Vi pratade om alltifrån inredning till hållbarhet.Men mest så satt vi tysta och njöt. Det är inte fy skam det heller. Man behöver inte prata djupt hela tiden. Stunder kan ha sitt djup i tystnad. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “En härlig helg”


 1. Alina skriver:

  Hej!

  Jag försökte hitta en mailadress till dig vilket verkade lite klurigt! Lyssnade igenom hela ”Vardagsmakt” på BookBeat på en dag! Superinspirerande och relevant bok för alla att läsa! Eftesom jag arbetar som redaktör på Cosmopolitan bestämde jag mig även för att skriva en artikel om boken och ämnet (framförallt eftersom jag tycker att alla unga kvinnor kan behöva lite mer vardagsmakt – och inse sitt personliga värde). Här är artikeln, hoppas du gillar den!

  http://www.cosmopolitan.se/aktuellt/a2017/detta-hande-nar-jag-anvande-mig-av-maktstrategier-i-vardagen/

  Ha en härlig dag!

 2. Johanna skriver:

  Önskar jag trivdes lika väl med min extra familj!

  Och Annat inlägg: så coolt med starka tjejer!!

Lämna en kommentar