Biffig brud


Tjäna! Jag tänkte ge er lite uppdatering från min träning. Jag tränar i princip varje dag men bloggar knappt om det. Den går ju efter en och samma programmering så jag vet inte riktigt vad för nytt jag skulle kunna komma med. Förutom att jag har nya träningsbyxor.Och rätt ”nya” armar. De är starkare än någonsin.Det är så skönt att ha styrka och välmående som mål. Jag har varken vägt mig eller beach 2016-hetsat. Här är det hälsa 2070 som gäller. Då är jag 89 år och kan fortfarande göra chins. 🙂 

Bloggvännerna har ordet

18 svar till “Biffig brud”


 1. Asta skriver:

  Jävlar vilken kropp å styrka du har. Och sund inställning till det hela. Vill ha, men är för lat.
  Fast snygga armar är så läckert. Kram o tack för pepp.

 2. Sofia skriver:

  Önskar att jag fick in träning lika naturligt som du i livet. Tack för att du inspirerar!

 3. Stina skriver:

  Bra mål!

 4. Tove H skriver:

  Ursäkta språket men JÄVLAR vilka armar!!!

 5. Diana skriver:

  hahaha så härligt mål, I love it.
  Men du, jävlar fifan vilka grymma armar. 😀

 6. Åsa skriver:

  Halloj i måndan! Imponerande armmuskler! De där har poppat upp under senaste två månaderna eller så, eller hur? Stor skillnad från tidigare armbilder iaf. Har du ändrat något i din träning eller är det bara trägen vinner och resultatet av regelbundenheten som nu syns tydligt? Är det nytt att du tränar varje dag, tidigare var det väl snarast varannan eller var tredje? Hur länge kör du varje pass? Kör du nån cardio också?
  Grattis till otroligt tydliga framsteg! Tänk att det är sant som de säger, man får muskler om man tränar. Har aldrig kommit så långt själv nämlisch! ?

 7. Elin skriver:

  Precis mitt mål med träningen också, att rusta för framtid, aktivt liv och ålderdom. Men jag får panik om någon annan talar om för mig vad jag ska göra, så upplägget sköter jag helt själv! Så lite mer luststyrt är det nog för min del. Kör hårt!

 8. S.M. skriver:

  Grymt Elaine!!! Fifan vilka armar och fifan vilken förebild- hälsa 2070!!!!!!

 9. Ina skriver:

  Utan dina inlägg kring träning och hr du tänker och prat om stark kropp hade jag aldrig lyckats börja träna. Nu har jag gått ner välbehövda kilon för en hälsosammare vikt, men viktigast av allt är att jag har fått en starkare kropp. Under ledigheten tränade jag nästan varje dag och jag längtar faktiskt (oftast ?) efter träningen! Tack Elaine för din vettiga syn på det mesta! Nu ska vi köra ”rör inte min kropp” arbete i min klass o h förhoppningsvis sprida det till alla andra klasser ☺️

 10. Paola skriver:

  Utbrast, JÄVLARRRRRRRR med massa R när jag såg bilden. DAMN girl! Så jäkla fab och inspirerande!

 11. Sjukt snygga brallor!
  Själv längtar jag till jag kan börja träna ordentligt igen, blir tyvärr lite inkonsekvent träningsintervall iom min sjukdom men snart så… Då ska jag köra tungt igen! 😀

 12. Sofia skriver:

  Jäklar. Sun’s out, gun’s out.

 13. Ewa skriver:

  Biffiga boyz <3

 14. Susanne skriver:

  Tänkte skriva schyssta armar när jag kom på att hela du ser schysst ut 🙂
  Du är grym och jag blir alltid sugen på att träna när du skriver om det men det blir inte så ofta i praktiken.. 2-3 gånger i veckan får jag till iallafall. Bättre än inget alls.

 15. Linda skriver:

  Jamen holy guacamole vilka armar!!! Grymt jobbat!

 16. Therese skriver:

  Åh! ❤️
  Äntligen ett träningsanlägg som faktiskt inspirerar! Är så trött på träningsbloggar och gnället som är där ”det är så synd om mammor som tränar, dom blir så mobbade”, samtidigt som det handlar om yta och att vara smal (och tydligt är att smal=snygg=frisk=bra).
  Sådana här inlägg får mig att må bra och känna JA! Träna för att må bra, det är grejen!

 17. Hanna skriver:

  Så härligt stark du ser ut! Heja!

Lämna en kommentar