Sjuk app


Vad händer med vår värld? Usch. Jag längtar efter mina rynkor. Jag ska trotsa filter, botox, fillers av bara helvete. Kanske till och med använder mina bröst som segel istället för att ”fixa”. Nån måste ju ändra riktning. Usch vad deppig jag blir av detta. 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Sjuk app”


 1. The Futurista skriver:

  Ja man blir latt lite deppig da man ser vad som foresprakas i media. Ifjol laste jag en artickel i TIME magazine dar de berattade att skonhets operationer haller pa att bli lika populart som make up for kvinnor i de yngre generationerna. Forst blir man lite ledsen, men sedan tanker jag att dar har jag iallafall en chans att gora skillnad. Jag kommer att vagra ”forbattra” mitt utseende genom alla typer av skonhets operationer tills dagen jag dor! Jag kommer att bli mamma till tva dottrar i borjan av nasta ar och jag vill verkligen att de skall fa vaxa upp i en varld dar de kanner att de duger och ar vackra precis som de ar. 🙂

 2. Sofia skriver:

  …fast du ville väl fixa dina bröst? Eller blandar jag kanske ihop dig med nån

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Nej, det vill jag inte. Men ett tag när mina bröst var två långa hudflikar utan något i dom så var jag plötsligt öppen för tanken. Nu är jag inte det längre. Älskar mina taxöron❤️

 3. Stina skriver:

  Heja dig!

 4. emelie skriver:

  håller med! vill spy på all utseendefixering. jag vägrar till och med contouring och att ta selfies, hemskt hur ytlig o platt världen blivit. folk är fan inte smarta längre alltså helt ärligt. hade folk lagt tiden o energin de lägger på att se bra ut inför andra på att typ lära sig ny kunskap – wow!

 5. Sara skriver:

  Mina döttrar, 9 och 6, spelar ibland ett rätt fånigt iPad-spel som heter ”My knit shop” där de ska designa kläder (de konstruerar fantastiska saker i Minecraft och spelar annat vettigt också, tack och lov). Nu såg jag att det kom upp reklam för ett annat barnspel som hette något med plastic surgery. Funderar på att avinstallera det där j-a designspelet. Jag jobbar hårt för att ungarna inte ska få utseendehetsen hemifrån, och så dyker sån skit upp. Visst, jag kanske har varit naiv, men de är väldigt kreativa och jag vill inte förbjuda alla ”tjejiga” spel bara för att jag själv inte uppskattar dem så värst.

Lämna en kommentar