Nya träningskläder


Det är något med fina träningskläder som gör mig så peppad. Jag känner mig starkare och hela träningen känns kul. Det är verkligen ett tips till er som vill komma igång med träningen. Dra på er träningskläder som ni längtar efter att ha på er. Snälla kläder som gör att ni känner er fina. 

Dessa ben ser ut att ha mer spring i sig än om jag hade haft på mig svarta.

Och som jag sprang! Så kul! 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Nya träningskläder”


 1. Angelica skriver:

  Så snygga! Jag håller verkligen med, det blir roligare med snygga kläder.

 2. Therese skriver:

  Känner likadant! Det blir verkligen roligare 🙂 Älskar att köpa (och använda såklart haha) nya fina träningskläder!

 3. emelie skriver:

  har också dom byxorna från kari traa, älskar! så sköna och snygga ? Håller med att snygga träningskläder gör mycket! häromdagen undrade jag vart fan mina pengar tar även egentligen, sen öppnade jag min garderob med träningskläder (ja jag har en hel garderob hrm host) o bara ahaaa. de kommer iaf till användning så då är D värt 🙂

 4. Annika skriver:

  Jag tycker det är svårt att hitta träningslinnen som sitter bra över rövus gigantus. Alt. byxor som sitter tillräckligt bra så jag kan ha ett vanligt linne. Men helst vill jag ju ha löpartajts som håller allt på plats.

  • emelie skriver:

   har du testat kompressionstights? allt sitter verkligen på plats och gör faktiskt träningsresultaten bättre! rekommenderar skins eller 2xu!

 5. Maria skriver:

  Klickade också hem lite nya träningskläder, på rea hos Sportamore 🙂 gillar också gult!

Lämna en kommentar