Mama’s goin’ out


Jag tycker det är svårt att klä upp sig för utgång. Det känns som att man ska göra ett studiebesök i singlarnas djungel och då vill man inte se singel ut. Så jag brukar dra på mig något och be Gustav godkänna. Han säger alltid att jag är fin. Är jag extra fin så hånglar han upp mig i hallen innan jag går. Haha.Jag blir inte klok på vart vigselringen är på bilden. Jag hade ju på mig den ut. Men så kom snillet på att bilden är ju spegelvänd, jag har ju ringen på samma arm jag har klockan. Vänster. Men jag får ändå inte ihop det där med spegelvänt. Jag ser alltså inte ut för andra som den jag ser i spegeln. Visst? Kan nån förklara. Känner mig så trött i huvudet. 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Mama’s goin’ out”


 1. Anmar skriver:

  Woho!

 2. Anmar skriver:

  Ha så kul!

 3. Nelly skriver:

  Snyggo!!!

 4. Anna skriver:

  Hej!
  Det är mystiskt om du har ringen o armbandet på vänster!
  De är nåt som inte stämmer.
  Du skojar inte nu då?!

 5. Frida skriver:

  Haha, var tvungen att gå till spegeln och kolla. Nej, man ser ut som sig själv fast tvärtom. Spegeln visar ju det som är rakt framför den, vänsterhanden hamnar på spegelns vänstersida. (Detta kanske inte var en seriöst ställd fråga men jag bjuder på det, är också trött 🙂

Lämna en kommentar