Bli en del av Snacka Snyggt gänget!


om-oss-1

Snacka Snyggt är en modern retorikbyrå som hjälper företag, organisationer och privatpersoner att bli skickligare kommunikatörer. Vi håller kurser, föreläsningar, workshops och individuella konsultationer inom retorikområdet. Idag är vi åtta kollegor men för att möta efterfrågan från våra kunder söker vi nu ytterligare två kollegor till vårt kontor i Stockholm! Här ser du fullständig jobbannons. 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Bli en del av Snacka Snyggt gänget!”


 1. Jenny skriver:

  Elaine,

  Jag såg dig, eller iaf vad jag tror var du, på Arlanda/Sturup på morgonen. Min första tanke var att jag ville gå fram och berätta vad du betyder för mig genom din sätt att inspirera och väcka nya intressanta tankar och frågeställningar. Min andra tanke var att jag inte ville störa och skulle försöka säga det lite mer i farten när vi landat och var på väg ut, men tillfället kom inte.

  Sitter i taxin och gör det där jag lovat mig själv att aldrig göra – ångra saker jag INTE gjorde. Så nu kommer ett email och hoppas att jag någon gång stöter in i dig och kan berätta personligen, för det är du värd.

  Elaine, du har fått mig att gå från att träna för att bli smal efter gravidkilona till att träna för att bli stark för att orka busa med mina barn (& förhoppningsvis barnbarn i framtiden). Det har fått träningen att kännas kul igen!

  Den finaste gåvan du givit mig är verktyg för hur jag ska lära mina barn (1,5 år & 3) om integritet. Jag har tänkt mycket på det innan då min kusin blev sexuellt utnyttjad av sin kvinnliga förskolepedagog i unga år, men inte riktigt vetat HUR jag ska göra. Har mest lett till en konstant misstanke och oroat mig för att jag då skulle vara för sent ute.

  Jag mailade ”ditt brev” till vår förskola och har lyft samtalet med pedagogerna om hur vi kan förebygga så pedofiler inte kan skada våra barn.

  Vi pratar om det hemma, med vänner och familj. Våra barn får alltid bestämma över sina kroppar!

  Så, TACK, för att du gör mig till en tryggare och starkare mamma!

  ps. Lyssnar just nu på din senaste bok helt gratis, vilket känns lite fel då det är en bok jag vill betala för. Gör en insättning till Rädda Barnen istället.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Men vad fin du är, det var ju dagens glädjebomb. Du skulle ryckt tag i mig, jag är jättesnäll även fast jag ser butter och koncentrerad ut när jag är på språng! Men du, jag blev jätteglad över din kommentar här. Stor kram från Lund!

 2. apan skriver:

  Håller med!

 3. elefanten skriver:

  Jag med!

 4. Johanna skriver:

  Vad roligt att ni behöver anställa fler kollegor!!

Lämna en kommentar