Haha, nu står jag på listan minsann


En deep house klubb hörde av sig efter mitt inlägg om gästlistan och bjöd mig att komma till deras klubb nu på fredag. ”Du står på gästlistan” sa dom. Haha, jag blev så himla smickrad och den gamla house-tjejen i mig började hoppa och dansa. Deep house var verkligen min grej i tio år, älskar det fortfarande. Men jag klubbar ju inte riktigt längre. Det förklarade jag och då sa dom att jag kunde få ge inbjudan till någon annan och då tänkte jag, den galna orangutangen, på er. Dom skrattade och sa att jag kanske skämtade men det gjorde jag inte. Så mitt första give away till er på bloggen är ert namn på en gästllsta på en deep house spelning på fredag i Stockholm – bondegatan 1c. Ni får känna er lite coola istället för som mig – en trött småbarnsmamma. Mejla vilka namn ni vill ha på listan hit: urbanauthorities@gmail.com

Och skriv Orangutangia på ämnesraden så dom vet att ni är mitt folk. Eller bara tipsa någon du vet gillar deep house.

/Elaine, lägger ned luren och lyfter frågan om hon får gå på deep house på fredag…

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Haha, nu står jag på listan minsann”


 1. Emma Oliva skriver:

  En jättebra idé Elaine! Så himla skön hahaha 😀

 2. Lisa skriver:

  Jag ÄLSKAR dina galna idéer ❤️

 3. otroligt skriver:

  Otroligt!

 4. galet skriver:

  Galet!

 5. Anmar skriver:

  Toppen inlägg!

 6. Anmar skriver:

  Verkligen!

Lämna en kommentar