Så jefla sjuk


Jag har åkt på nåt virus. Det är hemskt. Hög feber, frossar och ligger i mjukisar trots att det är 40 grader. Nåväl inte inne hos oss men ändå. Tror att det är en blandning av AC-sjukan och baby bugs från grannens unge som var snorig och pussglad. Och så åker vi hem idag. Att flyga och vara täppt är så himla trist. Att försöka vara en omhändertagande mamma när man mest vill krypa upp i famnen hos sin egen mamma är inte heller kul. Men tiden här i Spanien har varit  kul. Ska skriva mer om den. Sen. 

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Så jefla sjuk”


 1. Hockeysmurf skriver:

  Men åååh, krya krya kryyyyya på dig!
  Förhoppningsvis kan du sova hela vägen hem så det känns som det går fortare att komma hem till sin egen säng. 🙂

 2. Marlene skriver:

  Jaha där ligger du och e sjuk … å här sitter jag och har läst ut din bok och känner mig hudlös…
  TACK för att jag fick läsa den gratis via ljudbok
  (kommer ändå köpa den som jag gjort med dina andra böcker bara för att de är så J***a bra!! Gillar att ha dem i bokhyllan!!)

  Boken lämnar ingen oberörd!
  Jag kommer själv från en dysfunktionell familj som gjort att jag inför varje sommarlov (Jag arbetar på en skola) tänker ”undrar hur många av dessa elever lämnar sin trygghet i skolan och måste STÅ UT med ett långt sommarlov med alkohol, missbruk, misshandel, utnyttjande…”

  Maktlösheten är STOR …

  TACK för dina verktyg!

  Jag ska se till att de sprids i alla fall i det område jag arbetar!
  Keep up the good work!

 3. Hmm skriver:

  Beroende på vad du menar med AC-sjukan, så är den annars en myt.

  Krya på dig!

  (Inte en enda sak fixad här än hos mama)

 4. Anna skriver:

  Krya på dig!

 5. Anna skriver:

  Testar

Lämna en kommentar