Saknar kläderna hemma


Min favoritkläder är ju höst och vårkläder. Jag börjar känna mig redo att åka hem till garderoben hemma. Den jag skulle svettas ihjäl i här i Spanien. Det är inte många dagar kvar nu. Snart är vi hemma igen. Jag har redan bokat tid hos My sisters hair för poolvatten och en massa sol gör att mitt hår sakta förändras till ett fågelbo. Men på lördag blir det annat. Åh vad jag saknar denna jacka från Zara. 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Saknar kläderna hemma”


 1. Emelie skriver:

  Jag sträcklyssnade på din bok i måndags, och oj vad vi har att lära. Önskar att den var obligatorisk att lyssna på för alla vuxna, typ på föräldrakursen där man lär sig allt utom detta (känns det som). Jag delade den på facebook, inte en enda person kommenterade eller gillade länken, medans en vanlig selfie får 30+ likes. Är detta något som man hellre blundar för? (syns det inte finns det inte?) Jag hoppas och tror att din kamp gör stor skillnad. Kram ❤

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Det är ju tyvärr det största problemet, vuxna som blundar. Tack för att du håller ögonen öppna❤️

 2. Frida skriver:

  Hej Elaine!
  Jag har lyssnat på din bok, och vill bara tacka. Den är en livsnödvändig ögonöppnare för individer och för samhället. Jag har rekommenderat den vidare till mina vänner och bekanta. Du är stark och jag är tacksam för att du gör din röst hörd i det här viktiga avseendet.

 3. Anna skriver:

  Helt klart en fantastisk bok! 🙂

Lämna en kommentar