Siestaläsning


Den här boken är så bra! Jag lär mig både att vara en bra chef och en bra mamma. Men jag tror man ska ha den framme som ett litet uppslagsverk om man skulle tappa kärleken för några ögonblick.Läser ni på semestern? Något att rekommendera?

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Siestaläsning”


 1. fanny s skriver:

  Hej! Detta är väl egentligen en kommentar till Mama: jag kan aldrig se bilderna när jag läser bloggar hos Mama via mobiltelefonen. Bilderna jag ser är bara som en enda stor inzoomning. Ibland är första bilden i ett inlägg i normal storlek, men lika ofta är alla bilderna coco. Jag läser flera bloggar på Mama och detta problemet har uppstått ganska nyligt, i samband med att ni bytte design tror jag. Förut var detta inget problem. Är det något jag kan göra, är det ett känt problem som kan åtgärdas via någon uppdatering? Har android. MVH Fanny

  • Hmm skriver:

   Kära Fanny!

   Detta är garanterat inte din mobils fel utan mama och hela denna plattform. För istället för att skrota allt och börja från börja så har man snickrat och lappat i det oändliga så att inget någonsin varit rätt och kommer aldrig att kunna bli det heller för du kan inte bygga ett rakt hus på en sned grund.

   Vad det gör är att de sysslar med buggfix som ska fixa problemet för olika bläddrare på olika vis, dvs en lösning per bläddare = minst fem olika koder för att göra samma sak, istället för att ha en lösning som fungerar i alla bläddare lika.

   Detta sätt att ha en kod som fungerar överallt är standard idag. Dem som inte tänker så lever på stenåldern.

 2. Diana skriver:

  Åh har du flyttat nu? Hade inte ens märkt det, man läser ju knappt bloggar under sommaren 😀 Men snart är jag tillbaka ifall du saknat mig 🙂 haha.
  Men du, den där boken har jag, den är ju såå bra, älskar den. En bra handbok för många föräldrar, alla borde läsa sånt, kan vara bra. Inte som en pekpinne utan mer som en extra kunskap och bra övningar. 😀

  Ha en fin kväll

 3. Anonym skriver:

  Själv läste jag precis ut ”medan han lever”, vilken jag kan rekommendera ?

  Nyligen har jag också läst ”det blå mellan himmel och hav” – mycket läsvärd! Samt Katerina janouchs ”skugghäxan”, som lite avbrott i de mer tunga och viktiga böckerna.

 4. e skriver:

  jag unnar mig att läsa skönlitterärt på semestern då jag sällan läser det. har nyligen läst ut ”arvet efter dig” uppföljaren på livet efter dig (me after you) jojo moyes. en riktig bölarhistoria. sedan läste jag även ut projekt rosie som var en charmig komedi. båda böckerna känns skrivna som de passade bättre på film, antagligen med filmmanus i sikte, det stör kanske lite men skulle ändå säga att de är läsvärda.

 5. Rebecka skriver:

  Jag läste nyligen ut Tom Malmquists bok ”Vid varje ögonblick är vi fortfarande vid liv”, tung bok men bra. Man lämnas verkligen inte oberörd. Han sommarpratade även i år, så har du inte tid att läsa boken rekommenderar jag dig att lyssna i såfall!

 6. Elin skriver:

  Jag har precis läst ut Hugo – en Rask historia av Manne Johansson. Det är en välskriven parafras på Egenmäktigt förfarande, skriven ur Hugos perspektiv. Jag älskade den eftersom att jag själv funderade så mycket över Hugo när jag läste Egenmäktigt förfarande. Jag rekommenderar alla som gillar Egenmäktigt förfarande att läsa den!

 7. Therese skriver:

  Jag har läst en bok av Linus Jonkman. Kommer inte ihåg titeln men det var något om introverta människor. Sjuuuuukt bra och man känner igen sig själv och andra. Mycket lärorik.

 8. Linda skriver:

  Har läst massor i sommar och den bästa bok jag läst på länge är ”Öppnas i händelse av min död”. Trodde det var en kriminalroman, men det var mer av ett relationsdrama och om att allt inte är svart eller vitt. Rekommenderas verkligen!

  Kram!

 9. S skriver:

  Jag har bara läst din senaste bok, Elaine. En fyraåring frågade vad den handlade om och då pekade jag på bilden på omslaget av dig och sa att den handlade om den flickan och hennes pappa som var dum mot henne. Fyraåringen sa ”nä-ä, var hennes pappa dum?”. Mer än så sa jag inte eftersom det inte är mitt barn. Men tänkte sen att jag kanske skulle gjort det. Svårt det där!

Lämna en kommentar