Nytt kök till mamma


Här har ni min älskade drottning – mamma Dilza. Kvinnan som gjort så mycket för mig och mitt liv. Jag har en hemlig önskan till hösten och det är att överraska mamma med en nyrenoverad lya. Framför allt så vill jag göra om hennes kök helt och hållet. Hon gillar grönt så jag tänker mintgrönt, mässing och vitt kakel. Det skulle bli så snyggt. Jag skulle egentligen vilja styra hela lägenheten, men någonstans ska man börja tänker jag. Mamma är jättepeppad, hon tycker att vår lägenhet blev så fint att hon skulle vilja ha något liknande. Denna kvinna förtjänar verkligen det.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Nytt kök till mamma”


 1. Hmm skriver:

  Fint av dig och roligt att du har möjligheten att göra det för henne.

  Såååå, dags för dagens ”gnäll”.
  Förutom då att jag vaaaaaarje gång måste fylla i alla uppgifter om vem jag är så……
  slängs jag ut från kommentarsfältet efter jag kommenterat vilket gör att jag måste klicka mig in igen för att se om min kommentar verkligen publicerades, (vilket inte alltid syns ändå som du själv upptäckt) och för att kunna läsa vidare fler kommentarer. Mao orkar inte svara någon för då slängs jag ut från fältet och måste klicka in mig igen för att fortsätta läsa. Dryyyyyygt. Framförallt om man surfar via mobil. 👿

  Ja, jag har mer på min lista. Fortsättning kommer. 😉

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Jag har skickat exakt samma lista till dig som klagomål till mama och deras tekniker ska återkomma. Blir tokig

 2. Tatiana skriver:

  Vad fint att du ska gora detta for din mamma.
  Jag saknar min mamma.

Lämna en kommentar