Eftermiddagschill


Man får så mycket tid att tänka under semestern. Speciellt när barnen sover siesta om dagarna. Då brukar Gustav eller jag träna så läser den andra en bok eller kollar i telefonen. Det är skönt med lite egentid mitt i semestern. Jag tänker på relationer, det är min favoritgrej att nysta i. Men också på hemsidan som jag har reggat, www.tredskablinoll.nu . Till hösten kommer jag jobba med denna hemsida så det blir en samlingssida för att motverka sexuella övergrepp mot barn. Ni kommer hitta material för att lära era barn integritet, men också undervisningsmaterial, vart ni utsatta ska vända er för terapi, vart ni ska vända er om ni misstänker att någon far illa, osv osv. Det känns riktigt bra.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Eftermiddagschill”


 1. Linn skriver:

  Hej fina Elaine! 🙂

  Jag tycker ditt arbete för barnens rättigheter är himla grymt, och läste adressen för din hemsida och kunde liksom inte förstå vad det stod för. Såg sen en liten text längst nere där det stod ”treskablinoll”, men skulle vilja uppmärksamma dig på att adressen i texten är väldigt felstavad. Vi vill ju att folk ska komma ihåg din hemsida 🙂

  Ha det fint!

 2. Zamira skriver:

  Jag tycker semester med familjen är helt underbart, men har trots det behov av egen tid. Min egna tid blev en långpromenad varje morgon när vi var i Spanien, avslutade med att handla lite frukost och sen hem till familjen.
  Tjejerna var iväg och tränade varje morgon och tyckte jag skulle med dem, men nej tack, behöver få vara lite själv!

 3. Agnes skriver:

  Är det eran lägenhet? Vad gör ni den tiden ni inte är där? Hyr ni ut det?

Lämna en kommentar