Sixten lever Gustavs dröm


jag har ju inte berättat att vi var och hälsade på Sixten och Virve. Sixten gick Snacka Snyggt och Snacka Snyggare och vi blev kompisar efter det. Han är en så där full-i-fan-person med stort hjärta. Jag brukar säga att jag hade varit Sixten om jag hade varit man, minus intresset för bilar. Där kommer Gustav in i bilden. Gustav säger istället att han kommet bli Sixten när han blir stor. Bara att ha en sån här i garaget. 🙂

Jag tycker det var så mysigt med djuren och alla grönområden som Matheo kunde springa omkring på. Man blev ju lite sugen på hus. Men ersätt bilar med människor jag tycker om, dom måste jag ha nära till. Inget träd i världen kan ersätta folk jag älskar. Men vad kul vi hade och Gustav hade nog roligast. Han har börjat hemnetknarka hus längre ut där man kan göra en bana för dessa cross-saker. 
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Sixten lever Gustavs dröm”


 1. Karin skriver:

  Hej Elaine! Tack för …. ja, det är så mycket! Din blogg, din bok, din personlighet, din öppenhet. Du är så bra! Skulle inte du kunna lägga upp en lista med 100 mål som Isabella gjort? Kram Karin

 2. M skriver:

  Hej Elaine! Hittade inget sett att kontakta dig så skriver här i hopp om svar från dig eller någon annan. Du är ju en powerwoman utan dess like! Jag är 23 år gammal och totalt jävla panikslaget rädd för att föda barn. Jag träffade min kille för 1,5 år sedan drygt och vi vill spendera livet ihop. Jag har läst så mycket om att kroppen blir förstörd för evigt efter en förlossning och att vissa vill ta livet av sig?! Detta gör mig livrädd, jag tänker om hela kroppen är helt slapp och förstörd inklusive nedre regionen som jag egentligen tänker mest på kanske min kille börjar träffa någon annan. Min fråga är om det är så fruktansvärt som det låter att föda barn hur kan då så många göra det? Och nej jag vill inte ha barn innan jag är 27-28 år… Snälla kan någon lugna ner mig? 🙁

  • Johanna skriver:

   Nu kan jag ju bara svara för mig själv! Jag har fött två barn och den tredje beräknas komma om ett par veckor. Jag tycker inte alls att det är fruktansvärt att föda barn. Klart att det gör ont, men det går över och sen har du en ljuvlig belöning (för det mesta). Jag är inte ett dugg orolig och rädd för min tredje förlossning, utan ser fram emot den. Smärtan fixar man.
   Sen till kroppen efter förlossningen..jag märker faktiskt inte någon som helst skillnad på själva snippan. Det gör inte min man heller. Magen är lite degigare än innan, men det kan bero på knappt någon träning och lite för mycket godis?
   När/om det börjar bli dags att starta bebisverkstad, så ta kontakt med en auroramottagning så får du bearbeta dina känslor. Lycka till!

Lämna en kommentar