”Mamma jag vill flyta mycket”


Ja, då åker både badring och puffar på. Så frågar jag om jag får en puss. Och denna gång fick jag det. ❤️ Nu ska vi bada och flyta av bara helvete! 🙂 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “”Mamma jag vill flyta mycket””


 1. Elaine Eksvärd skriver:

  Fifan

 2. Olof skriver:

  vad fint! 🙂

 3. Sanna skriver:

  En sak jag saknar när det kommer till mamas portal är att det aldrig står hur många kommentarer ett inlägg har fått. Självklart kan man klicka sig in för att se om något inlägg fått några men man hajar ju till mer med ett inlägg där det står 57 kommentarer tex.haha 🙂 har alltid älskat dina följare, din blogg är en av få där man verkligen ser fram emot både dina inlägg men även läsarnas . Oftast sån god ton och sköna människor <3 välkommen tillbaka till mama iaf . Massa kramar till dig .

 4. Martina skriver:

  Så härligt med semester med barnen. Så skönt att bara få fokusera på familjen och slippa tråkiga måsten. Då är mina barn som bäst och extra kramiga! ?

 5. Carolina skriver:

  Välkommen till mama! Äntligen en till favvoblogg på samma ställe

Lämna en kommentar