Båttru med Kenneth och Anna-Maria


Vi fick träffa favoritparet Anna-Maria och Kenneth. Så jädra fina vänner och förebilder som par. Jag blir så inspirerad och glad varje gång jag träffar dom och nu blev det träff på deras båtklubb och sen ut med deras båt.Matheo var lyrisk under sin flytväst och ropade Skepp o’hoj bara för att. Min älskade lilla unge och kapten❤️.
Jag har plötsligt fått för mig att jag vill ha fler båtupplevelser. Men jag orkar inte bli en båtmänniska. Jag skulle vilja köra och ha hand om båt men bara under sommarhalvåret. Jag hyr hellre båt i två månader istället för att skaffa egen. Går det? Hyr folk ut sina båtar i sthlm eller är det lika vansinnigt som att hyra ut underkläder? Jag kan inte båtregler så ni får gärna hjälpa en vilsen själ.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Båttru med Kenneth och Anna-Maria”


 1. Hanna skriver:

  Det finns båtpool där man delar båt som car pool. Men det är dyrt. Men då väljer man båt som passar för just det tillfället. Sen ser någon annan till att all service och upptagning och isättning.

 2. Elsie skriver:

  Min pappa hyr ut sin segelbåt, bara att höra av dig om ni är intresserade av en härlig 46-fotare ?

 3. Anna skriver:

  Absolut går det att hyra båt! Rekommenderar sidan http://www.rtc.se. Där kan du välja var i Sverige du vill hyra och sortera på bla båttyp och vilka veckor du önskar hyra.
  Mina föräldrar hyrde ut deras båt genom rtc och har alltid varit nöjda.
  Båt är fantastiskt på sommaren, ni får inte missa en utflykt till idylliska Arholma.

Lämna en kommentar