Avskyr teknikstrul


Bild 2016-08-01 kl. 15.52 #3Jag kommenterar men mina kommentarer syns inte förrän jag lämnar sidan. Gah vad jag avskyr att flytta till ”renoveringsobjekt”. Önskar att allt bara var klart så man kunde få njuta av fungerande teknik och era härliga kommentarer. Oh well fellow orangutangs, ni kan i alla fall hjärta inlägget. Alltid nåt i nyponsoppsskålen.

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Avskyr teknikstrul”


 1. TESTING TESTING.

  Fungerar det??

  Ny spännande design de har skaffat sig här också….

 2. Hmm skriver:

  Ledsen att vara negativ, men de har ”åtgärdat” sina problem bosktavligen i åratal nu, så jag håller inte tummarna för att det inom ett år eller så kommer vara åtgärdat….

 3. Cherie skriver:

  Kan du inte länka sedan i ett inlägg för att följa dig på Bloglovin så man får upp alla dina inlägg där? 🙂

 4. Annica skriver:

  Att prenumerera på inläggens kommentarer fungerar ju t ex inte alls, så jag är benägen om att hålla med Hm: inga stora förhoppningar för hur det kommer fungera på mama den här omgången heller. Trist att de inte anställer ordentliga tekniker.

 5. Annika skriver:

  Hej,
  En fråga som inte har med teknik att göra. Hur gjorde du när du började att gå i terapi? Hur hittar man en psykolog som man litar på? Har lite tankar som kom efter jag fick mitt första barn som jag tror att jag behöver bearbeta. Några råd om hur jag går till väga?
  Mvh
  Annika

 6. Men hurra! Gillar Mama mycket mer!

 7. Alexandra skriver:

  Men neej vad störigt att man ska fylla i alla fält varje gång… det försvårar i dagens superdupereffektiva samhälle 😉 Hoppas de fixar det… Men kul att du är på Mama ändå tycker jag! 🙂

 8. Ulrika skriver:

  Jag tycker kvalitén på bilderna har blivit mycket sämre sedan flytten. De är gryniga, precis som de är för små och har förstorats upp. Jag läser på datorn, inte mobilen.

Lämna en kommentar