Tomt in progress


Jag vet inte varför vi inte har gjort det tidigare, men nu blev det äntligen av och Gustav gjorde jobbet. Han valde och packade upp möbler till tomten.Han gjorde ett riktigt bra jobb måste jag säga. Så bra jobb att vi nästan inte vill lämna hemmet.

Vi har redan börjat smida planer för ett utegym. Det är nästan lite jobbigt för då kommer hemmet i Spanien vara bättre än hemmet i Sverige. Vi har börjat fundera på att spana hus och se om vi kan ha gym hemma. Vi skulle träna varje dag och spara enormt mycket tid. Precis som vi gör här. Gustav har gått till Crossfit boxen två gånger, annars är det träning på tomten varje dag. Det går hur bra som helst. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Tomt in progress”


  1. UJ skriver:

    Hej, min man är sugen på att köpa ngt i Spanien….vilket ställe är ni på? Är det nära hav? Finns det pool? Är det nära flygplats, hyr man bil? Hyr ni eller har ni köpt? Lite funderingar…

  2. Hmm, vilken bra idé! Ni kanske kan bygga om en balkong hemma till ett gym? 😉

  3. Det ser väldigt gött ut! Tror på hemmagym också, med vettiga grejer till bara. Alla behöver inte en bänk och massa vikter. Lättare att träna också om man är hemma och inte ska ta sig iväg.
    http://yohannaafskovde.se

Lämna en kommentar