Poolhäng


Jag undrar vart vinterresan ska gå i år. Förra året snackade Hugo och att Thailand hade bra träningsanläggningar och barnvänligt på samma gång. Gustav och jag håller på att smida planer för vinterdestinationem. Jag tror att vi ska försöka locka med och Crille och company, min mamma och kanske familjen Rosas Uribe. Måste bara bestämma vart resan ska gå.har ni några rekommendationer eller vinterplaner redan nu? 

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Poolhäng”


 1. Lone skriver:

  Jeg liker Dubai veldig godt, men aner ikke hvor barnevennlig det er der. Vil tro det er litt for en hver smak og at man kan finne noe som passer for barnefamilier også 🙂

 2. E skriver:

  Nummer tre med bf i februari, så det blir en höstresa till Mallis.

 3. Hanna skriver:

  Funderat på USA? Går direktflyg till LA från Stockholm numed SAS. I september börjar SAS flyga till Miami. Jag ska prova båda. USA är så lätt att semestra i.

 4. Sofia skriver:

  Jag är en sån där orangutang som åker skidor på vintern! Oslagbar träning, frisk luft och miljövänligare än att flyga till Thailand Framförallt – sjuuuuukt kul!!

 5. Sofia skriver:

  Thailand i december! Thailand är oslagbart med barn!

 6. E skriver:

  Sri Lanka! Barnvänligt och lite roligare än Thailand. Tycker det är oerhört jobbigt med sexhandeln i Thailand och inget jag orkar titta på utan att agera. Ingen vidare semester.

 7. Sofia skriver:

  Väljer gärna florida som vinterdestination. Vackert, trevligt och civiliserat. Jag åker inte till tex Thailand med små barn. Finns för många sjukdomar och bakterier där som lätt blir allvarliga för små individer.

 8. Sara skriver:

  Dominikanska republiken i februari 8 vuxna och 3 barn.

 9. Här kommer vinterns resa gå till INDIEN – för ett bröllop. Oh my – sjukt kul. Känns också väldigt skönt att ha det inplanerat med tanke på veckans ”travel hangover” efter att ha kommit hem från semester i USA och Sverige: http://jennifersandstrom.se/2016/07/28/travel-hangover-och-att-packa-upp/

  Ps. Sjukt coolt lyft han gör med dig! Måste ha varit åtminstone lite läskigt? Haha

 10. Ja, jag och familjen (man, tre barn – då ålder 1, 6 och 8) åker till Bali i 3,5 vecka. Jag älskar också Thailand men ännu mer älskar jag nya upplevelser – så det känns superkul. Det blir blandat stränder med inland – med risterasser, tempel, vattenfall och inte minst yoga. Planeringen pågår för fullt!

 11. Jag hade sett fram emot typ norrland i vinter så jag kan nog inte bidra 😉
  http://yohannaafskovde.se

Lämna en kommentar