Vilken dag❤️


Jag gjorde slingor som matchade mitt hår så fint.. En tatuering på foten på fyllan tack vare Stefan…och åkte 5D-bio med Matheo.

Nästan allt var sant i alla fall, men huvudsaken är att jag hade en himla bra 35-årsdag. Jättebra❤️. Idag ska jag smälta den lite.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vilken dag❤️”


  1. Sofia skriver:

    Grattis !!! Du verkar haft en härlig dag! Jag är 41 och när jag var 35 bestämde jag mig för att det var sista gången jag fyllde äldre, hädanefter ska jag fortsätta fylla 35. Och inte fira eller göra nåt väsen över det hela. Och det har nästan funkat, tom min bror tror att jag är yngre än jag är haha. Och jag själv tror också jag fortfarande är 35. Bra tips va? ;-D
    35 är en BRA ålder – önskar dig en skön fortsättning på året! Kram <3

  2. ABC skriver:

    Ingen läser denna blogg längre.

Lämna en kommentar