Birthday woman


Jag fyller år! Det skralar i köket och jag kan inte riktigt somna om. Känner mig som tio år! Längtar efter sång och presenter. Jag önskade mig poolhäng med familj och vänner men också middag och pedikyr. Vi får se hur dan ter sig. Men jag kommer inte blogga mer idag.
Jag är tacksam för er som är här och ser fram emot hösten med er. Mysiga och tänkvärda diskussioner om livet, lite sjuk humor, förändra världen för barn och vardagsbetraktelser. Tack för att ni är ni och ni är här. Kram fina människor❤️

Bloggvännerna har ordet

36 svar till “Birthday woman”


 1. Sofia skriver:

  Stort Grattis! Hoppas alla dina önskningar går i uppfyllelse! ❤️

 2. Apolonia skriver:

  Tillykke Elaine !!!!

 3. Anette skriver:

  Gratulerer med dagen! Nyt alt du kan 🙂

 4. Emmie skriver:

  Grattis! Du förtjänar allt och lite till

 5. Rita skriver:

  Grattis på din dag! Jag blir precis likadan när jag fyller år, kul att veta att jag inte är själv 🙂

 6. Sandra skriver:

  Grattis!! Hoppas du får en underbar födelsedag ❤

 7. Isabella skriver:

  Grattis på födelsedagen!

 8. Emmiss skriver:

  Grattis på din dag!!

 9. Carolina skriver:

  Grattis på födelsedagen, du vackra, starka och inspirerande kvinna! Hipp hipp hurra!!!

 10. Sandra skriver:

  Grattis så väldigt mycket! Hoppas du har en fin dag

 11. Grattis på födelsedagen Elaine, ha en härlig dag och tack för allt du gör!
  Charlotta

 12. Jennie skriver:

  Stort Grattis på din dag!!!! Hurra hurra hurra ✨✨✨✨

 13. Maria skriver:

  Grattis på födelsedagen!

 14. Theresia skriver:

  Stort grattis Elaine!!

 15. Sanna Ek skriver:

  Stort grattis!! Har läst dun blogg lpngt innan ni gifte er och jag visste inte att vi fyller år på samma dag☺️ Har alltid fullt upp att bli firad då jag älskar födelsedagar! Låg också så där imorse och väntade i vad som kändes en evighet.. Njut av dagen, det ska jag! Kram

 16. Cecilia skriver:

  Grattis!!! Hoppas du får en lika fantastisk dag som du är <3

 17. Malin skriver:

  Grattis!

 18. Amelie skriver:

  Grattis!! Hoppas du får en helt fantastisk dag <3

 19. Annette skriver:

  Grattis!

 20. Sanna skriver:

  Grattis på födelsedagen!

 21. Annika skriver:

  Grattis Elaine!

 22. Grattis, grattis! 😀

 23. Lisa skriver:

  Stort grattis! Hoppas dina önskningar går i uppfyllelse!

 24. Malin skriver:

  Hej! Håller på att lyssna på din bok nu. Och kände att jar var tvungen att skriva, läser din blogg varje dag men har aldrig kommenterat förut. Usch vilken vidrig bok de är, och värsta är ju att de varit din vardag, och många andras med:( jag lyssnar ungefär 30 min åt gången, sen klarar jag inte av det mer.. Man vill bara kräkas, vilka jä*la svin det finns. Vi har en dotter på 6 månader och jag har inte tänkt så mkt på dehär innan men de kommer jag göra nu. Jag kommer vara mer uppmärksam och verkligen tänka till en extra gång om de är något jag tycker verkar konstigt. Jag är glad för att du har skrivit boken! Och vill bara säga att jag tycker att du är helt fantastiskt som kommit där du är i livet med man, barn och jobb du trivs med! Du är bäst helt enkelt!

 25. A way of living skriver:

  GRATTIS världens bästa orangutang!!! Önskar dig allt och lite till på din födelsedag. Njut av nära/kära och reflektera över allt grymt du åstadkommit i ditt liv. Du är en fantastisk förebild och jag håller kvar vid min önskan om att någon gång få ha dig som mentor ❤️❤️❤️ Kram från ett regnigt och åskande Sverige

 26. Lena Lund skriver:

  Stort grattis på din dag! 🙂 Fortsätt vara den du är och det du kämpar för, ett otroligt viktigt arbete. <3

 27. Massa massa grattis Elaine <3

  Är så glad och tacksam över att få följa dig på din resa genom livet. Tänk vad blogg-åren går?!

  Kramar från Helsingfors och Jenn som alldeles nyss är hemkommen från skön semester i Kalifornien och på svenska västkusten!

 28. ingela skriver:

  Grattis på födelsedagen <3

 29. Linda skriver:

  Grattis!

 30. Monica skriver:

  Grattis du fina tjej, du är helt amazing.

 31. Monica skriver:

  Grattis du fina tjej, du är ett föredöme.

 32. Mollan skriver:

  Stort grattis på din dag!
  Önskar den är lika fantastisk som du – och passa på att tacka för allt jävla guld-kantande du ger mitt liv. Hur mycket tid du lägger ner på inlägg JAG får begrunda, njuta av, skratta åt, känna igen mig i, engageras av…. Alltså TACK SOM FAN. Du förändrar livet för människor och du förgyller min dag.

  Hipp hurra FIFAN!! <3

 33. Olivia skriver:

  Grattis på födelsedagen! Är så konstigt, man tycker man känner er bloggare man följer så väl så man blir ledsen när man glömt att gratta under dagen! Knasigt, men intressant och härligt att få vara en del av din ”bloggfamilj” även att du inte vet vem vi är

 34. Ninni skriver:

  Hip hurra för dej idag Elaine!

 35. Em skriver:

  Grattis Elaine! ❤️❤️❤️ Ha en fantastisk dag idag, och imorgon och övermorgon också! Du är grym!!

 36. Alexandra skriver:

  Stort grattis till dig!! Hoppas du fick en riktigt härlig familjedag med mycket mys! 🙂

Lämna en kommentar