Jag mår så bra


Jag vet inte när jag mådde så här senast, kanske aldrig. Vi tränar precis varje dag, äter gott och bra och umgås med varandra och vänner. Solen skiner och vi tar dagarna som de kommer även om många av rutinerna sitter som rinnande vatten, men de är inga måsten, de går av sig själva. Cola light är ett minne blott och alla mina skador känns inte längre tack vare att jag äter mer grönsaker, undviker sovker och dricker rejält med vatten. Det känns bra helt enkelt. Tänk om man kunde leva så här i Sverige. Nu ska pippilotta it och träna igen. 

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Jag mår så bra”


 1. pilla skriver:

  Låter som en himla skön semester!

 2. Emma skriver:

  Underbart! Vaaar är shortsen ifrån?! Så himla fina!!

 3. Sandra skriver:

  Låter underbart!!! Njut fina du! ❤

 4. Apolonia skriver:

  Ved du, at du er SMUK !!!

 5. Linn skriver:

  Hej! Har en fråga ang. skador och sockerintag. Finns det någon vetenskaplig grund för att socker medför en ökad skaderisk? Eller är det en känsla du har, typ att det funkar för dig att minska på sockret för att ex. slippa smärta och känningar i kroppen.

 6. Linn skriver:

  Hej! Har en fråga ang. skador och sockerintag. Finns det någon vetenskaplig grund för att socker medför en ökad skaderisk? Eller är det en känsla du har, typ att det funkar för dig att minska på sockret för att ex. slippa smärta och känningar i kroppen?

 7. Hmm skriver:

  Så nuuuuu är det den 26 juli.

  Grattis! 😀

  *först?*

 8. Alexandra skriver:

  Det låter helt underbart! Det måste vara skönt att åka iväg till ett ställe så där och ändå vara ”hemma” så att man riktigt landar i den softa semesterlivsstilen!
  Och du – GRATTIS på födelsedagen Hoppas du blir ordentligt firad. Kram

 9. Tanja skriver:

  Grattis! 🙂

 10. Helena skriver:

  Grattis! Jag tror allt det där du gör nu får dig att må toppen, men att du orkar fixa bra mat och träna beror på att en sten släppt när du berättade din historia. Nu kan du bara vara för alla vet, inget hemligt tungt att bära på som påverkar hela dig. Eller ja, klart det fortfarande påverkar men inte på samma sätt. Folk vet och om du får ett dåligt minne, eller en association så kan du berätta utan att det är en hemlighet.

 11. Zoe skriver:

  Grattis på födelsedagen!
  Ser att det står ett babygym i bakgrunden, inte kan väl Evy vara intresserad av det? Hon springer väl runt och busar så stor som hon är nu?

 12. Jennifer skriver:

  Fina Fina Elaine! Stort grattis! Har du några bra tips på restauranger/ställen i Torrevieja? Vi har precis köpt lägenhet i La Mata och åker ner i augusti för att börja lära känna stället 🙂 Har du tid någon gång så vore ett inlägg med tips super uppskattat – vi är ju många svenskar som håller till där 😀

Lämna en kommentar