Syskonkärlek


Matheo fascinerar oss, han är så kärleksfull mot Evelyn trots att hon både slår, skriker och skallar honom vid tillfällen. Han bara skrattar och säger att ”Evy slår mig” så kramar han om henne. När hon gråter går han och hämtar hennes napp eller flaska, eller så ger han henne sin Alfons – den kärleksförklaringen. Han älskar sin lillasyster medan Evelyn kanske inte känner riktigt samma sak. Hon tycker han är en jobbig typ som snor hennes mamma ibland. Men ibland så låter hon honom kramas och då får man vara snabb med kameran.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Syskonkärlek”


 1. Alexandra skriver:

  Åh vad fint! Den bästa synen <3

 2. Johanna skriver:

  Tycker det är så mysigt de gånger du delar med dig av familjeliv <3 🙂

 3. Vanesa skriver:

  Men åååå ❤️❤️❤️

 4. Annie skriver:

  Min bror som är ett år äldre än mig var precis likadan mot mig när jag var liten. Så gulligt :’)

 5. Amanda skriver:

  Hos mig är det tvärtom. Lillan har varit väldigt kärleksfull mot stora från första stund medan stora varit mer tveksam. Första gången stora sov brevid lilla och klappade henne på magen som tröst gav rysningar. Det finns inget vackrare än den kärleken!

Lämna en kommentar