Träningstöntar på semester


Så ser det ut. Det är skönt att resesällskapa med en småbarnsfamilj som ser träning som en självklarhet. Vi kör varje dag. Jag kör själv på morgonen efter kaffet, sen är jag fritidsledare åt barnen medan Hanna, Johan och Gustav kör på tomten. Det är superhärligt!Det är kul att kettelbellen kommer till användning. 16kg väger den.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Träningstöntar på semester”


 1. I like! Själv har jag precis upptäckt en app med övningar för hela kroppen, utan redskap. Var tvungen att blogga om det igår, träningstips till alla andra som vill träna men inte gå till gymmet (och gärna tränar utomhus också): http://jennifersandstrom.se/2016/07/19/forsvarsmaktens-traningsklubb-trana-utan-redskap/

  Såå mycket bra inspiration och roliga övningar! Heja försvarsmakten 🙂

 2. Hockeysmurf skriver:

  Kettlebell is da shit! Har skivstång hemma också (bara 25 kg iofs), finns mycket man kan göra med den också 🙂

  Ang. Försvarsmaktens app, jag var tvungen att avinstallera den eftersom den hängde sig hela tiden. Himla synd, den verkar superkul och bra. (Har en Galaxy Note II som är inne på sitt tredje år nu så det kan ju vara därför också haha!)

 3. Alexandra skriver:

  Härligt! Heja er 🙂

Lämna en kommentar