Swingalong


Träningen går bra här nere, jag tränar i prinicip varje dag. Davids programmering med kettelbells varannan dag och sen lätt löpträning mellan det, jag har ju två skadade hälsenor.det är märkligt vilket knark träningen är. När jag tränar är jag på bra humör och när jag inte gör det så är det så illa att jag känner mig deppig.vet inte vad det är som utsöndras i kroppen dagarna man inte tränar sol gör en deppig. 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Swingalong”


  1. Det är väl snarare tvärtom, att endorfiner utsöndras vid träning och det gör en glad/icke-deppig? 😀

  2. Det är tvärtom, när du tränar utsöndras endorfiner, ett morfinliknande hormon, som är smärtlindrande och får dig att känna dig lycklig.
    Charlotta

  3. Jag blir överlycklig, avslappnad och lugn om jag får vara ute i solen och njuta när den är framme. Om jag däremot tvingas vara inomhus när den skiner blir jag deppig som attan Grymt starka träningsbilderna! Keep up the good swing

  4. E skriver:

    Snygg KB teknik!

Lämna en kommentar