Jag trivs när folk trivs


Det här är den bästa synen jag vet. När vänner och maken sitter och snackar loss medan jag nattar Evelyn från sovrummet. Att man inte behöver vara en värd utan alla känner sig både hemma och välkomna.snart får vi ett gäng trädgårdsmöbler till tomten, då blir det riktigt bra häng hemma hos oss. Det är så jag vill att vårt hem ska vara, välkomnande och hemtrevligt. 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Jag trivs när folk trivs”


 1. Apolonia skriver:

  Jeg har tænkt meget over det, Elaine. Jeg har et også sådan, at jeg trives når folk har det godt.
  Men er det ikke lidt uretfærdit mod mig selv ? Hvorfor skal jeg tage ansvaret for andres velbefindende? Når andre har det godt, så har jeg det også godt….. Det er som om man glemmer sig selv og til sidst ved jeg ikke hvad jeg selv kan lide og hvad der skal til,så jeg har det godt. Hele mit liv har jeg været en ”pacifist”, siden barnsben ville jeg have fred i familien, fred blandt vennerne… Fokuserede mere på andre end mig selv.
  Når andre havde det godt, så levede jeg. Andres glæde var min glæde. Der er ikke noget forkert i det, bevares, men jeg tabte gransen, glemte mig selv..
  Må tænke videre…

 2. Sophie skriver:

  Har en fråga angående vad du tycker om vuxna som dricker alkohol bland barn? Som bilden visar verkar det som att de flesta dricker öl (rätta mig gärna om jag har fel). Jag vet att du kämpar för barn och deras rättigheter och jag har en tanke om att barn har rätt att ha nyktra vuxna som inte doftar annorlunda eller beter sig annorlunda än va de brukar göra. Jag vet flera inklusive mig själv som blivit väldigt påverkade av alkoholiserade vuxna i min barndom. Hade velat höra hur du resonerar kring ämnet. Med vänlig hälsning, sophie

Lämna en kommentar