Jag längtar inte längre hem


Att få umgås med mina favoritmänniskor, äta god mat, träna så mycket jag vill och dessutom få sol varje dag. Det är inte fel. Sen läser jag en hel del, för visso har jag börjat med en dålig bok som jag kämpar mig igenom. Men ändå. Att bara få sitta ner och läsa. Som författare skriver du ju och får då sällan läsa med ett lugn, men nu så. Min förläggare Anders vill träffas och prata en ny bok, men jag känner inte för det. Det kan vänta. 

Det bästa här är alla kompisar Matheo har fått. Det finns en massa lekglada fyraåringar, favoriten är William från Norge. Han springer över tillvår tomt titt som tätt. Det är så mysigt.Gustavs kompisar kommer hit och stannar i tio dagar och sen kommer Stefan och stannar i fem dagar. Nästa år tror jag Crille och Jossan kommeri två veckor. Knäppt hur bra vänner vi är att jag saknar dom här borta. Men vi håller kontakten som alltid. 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Jag längtar inte längre hem”


  1. Ida skriver:

    Asså gud förlåt för ytlighet men JAG ÄR TVUNGEN! Alltså dina ben?! Hur heta?! Har nu zoomat in och ut i typ tre minuter men ser inte ett enda inåtväxt hårstrå och de är bruna och biffiga och så jävla snygga så att jag nästan blir provocerad. OCH DE SER SÅ LENA UT ATT JAG BARA VILL BITA I DEM AAARRGGHH. Åkej, nog med utbrott nu. Herregud, jag är väl en civiliserad kvinna. Men även vi måste ibland få flippa över ett par snygga ben. Åkej over and out

  2. Runa skriver:

    Og William syns at det er så kult å leke med Matheo! (og jeg syns det er veldig hyggelig å snakke med deg)

  3. Runa skriver:

    Hmm skulle stå <3 bak;-)

Lämna en kommentar