Sol och porrfilmsskadade män


Gustav och Matheo badar. Jag har burit ut gungan och vaggar Evy i skuggan. Hon sover och jag ska läsa Paulo Coelhos senaste bok. Jag har läst alla sedan Alkemisten förändrade mitt sätt att tänka till det bättre. Jag kan inte säga att de senare böckerna har gjort det, förutom Veronica bestämmer sig för att dö. I övrigt verkar Coleho var en kåt äldre man som har bra koll på kvinnor. Jag tycker det är rätt fascinerande att det är just en man som skriver hans böcker för han har sån koll på kvinnors upplevelser av sex. De flesta män är porrfilmsskadade, de har sett för många porrfilmer där män knullar och kvinnor agerar. Nu tog detta blogginlägg ett helt annat spår, men jag gillar när det blir så.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Sol och porrfilmsskadade män”


 1. Tanja skriver:

  I hear you! Jag har också läst alla böcker som Paulo Coelho skrivit sedan Alkemisten och ingen av hans böcker har kunnat mäta sig med Alkemisten men rent allmänt tycker jag att böckerna varit okej. Men hans bok Otrohet är så j-ä-v-l-a dålig, jag kan bara inte ”köpa” hans sexbeskrivningar. Blä!

 2. Lovisa skriver:

  Men åh elaine läs Paulo Cohelo ”11 minutes” (kan heta 11 minuter på svenska) den skriver väldigt intressant och bra om sex och människors relation till sex.

  Älskar såna här inlägg också fortsatt gärna med det! Du strålar och din blogg är bäst PUSS

 3. Tycker att beskrivningen av sex i 50 shadesböckerna (första i vart fall som jag läst) är lite pinsam och 50-tal. Har nog överlag inte stött på en bra bok om sex som inte är porrfilmsskadat eller för mycket av allt som typ; ”min inre gudinna sjöng stad i ljus av lycka när hans ådriga flämtande lem kröp upp under täcket likt en orm som inte ätit på länge”. Okej, nu spårade slutet av den meningen lite, men jag gillar det med. Så jag borde läsa lite mer Coleho då.
  http://yohannaafskovde.se

 4. Alexandra skriver:

  Jag håller så mycket med dig! Det känns som att han ofta beskriver det som stor och äkta kärlek för hela mänskligheten när det egentligen bara handlar om otrohet…

 5. Lindus skriver:

  Hahahaha, har läst alla hans böcker
  Fick en annan syn på honom nu!! Hahahah kan inte sluta garva

 6. Johanna skriver:

  Hej!

  Kan inte du snälla visa vilka övningar du gör med din kettlebell?

  Med vänlig hälsning,
  Johanna

 7. Eva skriver:

  Var har du köpt din bikini? Den är jättefin!

 8. Ida skriver:

  Kan du inte skriva mer om din syn på män som kollar på porr? Tex vad du tycker är okej och inte okej när man är i ett förhållande. Vore intressant!

 9. S.M. skriver:

  Hahaha! Jag har också läst alla hans böcker. Alkemisten och Veronica klara favoriter. Jag har stora förhoppningar på den nya- skriv gärna vad du tycker!

 10. emelie skriver:

  måste säga att 11 minuter är en av de bästa böckerna jag läst, väldigt intressant berättat. även om jag inte håller med i sak!

 11. Annafia skriver:

  Jag gillade Alkemisten och läste flera av hans böcker tills jag kom till den då han är på ensam vandring och möter djävulen i form av en hund. Som han brottas med. Och biter (?!?!)…. Då kände jag att nae du. You lost me there.

Lämna en kommentar