Tack


Vilken blåsig dag det är i Sthlm idag. Blåsigt ute blåsigt inne, men vad era kommentarer värmer i allt. Jag är rätt nedstämd. Gustav kommer ta barnen i morgon så jag kan åka till Inger och ta farväl. Vilken absurd företeelse, ta farväl från dom man älskar och dessutom utan återseende. Döden är himla konstig.
Att läsa denna bok tröstar mig på något sätt. Mitt i allt är jag så arg på regeringen som sätter svaga grupper mot varandra. På grund av att vi ta emot så många flyktingar i nöd så ska personer som behöver personlig assistans betala. Lagen och särkilt stöd ska omprövas. Gör som jag, gilla fb-sidan Tack vare assistansen och amvänd din röst för dom vars röster inte alltid hörs men osynliggörs av samhället. Jag älskar den sidan och kampen för er med särskilda behov är mig kamp. 


/Elaine, vilar från bloggen några dagar.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Tack”


 1. Gunvor skriver:

  Jag förstår att den resan känns tung och sorglig, men jag hoppas att du mitt i sorgen kan känna en glädje över att du får en chans att träffa Inger ännu en gång och kunna ta farväl. Jag fick aldrig den chansen med min mamma och det får mina ögon att tåras än idag, nästa 13 år senare. Med min pappa fick jag den chansen och även om det var tungt så kändes det som ett bättre avslut för mig (och jag tror även för honom). Många kramar!

 2. Lu skriver:

  Ja, det svenska samhället har tyvärr inte obegränsat med pengar.

  • Linn skriver:

   Fast vi har väääldigt mycket pengar och allt handlar om hur vi väljer att fördela dem.
   Exempelvis finns det över 100 000 dollarmiljonärer i Sverige. 150 miljardärer.
   Är det rimligt?

 3. Hope skriver:

  Ta hand om dig❤️

 4. Magda skriver:

  Tänker på dig och din familj. Kram ❤️❤️❤️

 5. wigwag skriver:

  Hoppas det blir ett fint sista farväl. Försök håll skenet uppe litegrann så det inte blir så tungt för din farmor. Hon vill nog se dig le och vara lite gladi.a.f. Den Elaine jag förmodar hon älskar mest.

  Vet ju inget om hur situationen är. Kanske hon inte är kontaktbar längre och då är det väl bara hålla handen som gäller. Men prata på bara ändå tycker jag oavsett vad läkarna säger. Man vet så lite vad som går fram och släpps igenom. Lycka till. Och tänk på att farmor blir jätteglad bara av att du tar dig tid och är där.

 6. Frida skriver:

  Ta hand om dig och var snäll mot dig själv ❤️

 7. Lone skriver:

  Jeg føler med deg❤️ Det er så vondt å ta farvel, men samtidig godt at man rekker det og får gjort det. Det betyr så mye etterpå. Jeg skal be for deg❤️

 8. Michelle skriver:

  ❤️❤️

 9. Kram! Hoppas ni får en vacker och värdig stund!

Lämna en kommentar